Libnet.ro
UNICEF

19:31

Vaccinarea antigrapala, gratuita pentru intreaga populatie! Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Vaccinarea antigrapala, gratuita pentru intreaga populatie! Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie. Prevenirea imbolnavirilor de orice fel este esentiala, spune Vlad Voiculescu. continuă pe Antena3

Vaccinarea antigripala, gratuita pentru intreaga populatie! Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie. Prevenirea imbolnavirilor de orice fel este esentiala, spune Vlad Voiculescu.

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare la.

Ministerul Sanatatii extinde vaccinarea antigripala gratuita pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare la vaccinare impusa de grupele de risc.

Vaccinul impotriva gripei va fi administrat gratuit de medicii de familie pentru intreaga populatie, nu doar pentru grupele de risc

Vaccinul impotriva gripei va putea fi administrat gratuit in cabinetul medicului de familie pentru intreaga populatie care isi doreste acest lucru, nu doar persoanelor care fac parte din categoriile cu risc de imbolnavire, asa cum se intampla pana acum. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripala anuala a Ministerului Sanatatii pentru toate grupele populationale, fara a mai exista o prioritizare pentru grupele de risc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )