Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa. continuă pe B1

Ce decizie a luat Ministerul Sanatatii dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Ministerul Sanatatii a sesizat Colegiul Medicilor in legatura cu modul in care medicul de la ambulanta privata a intervenit in cazul tragicului eveniment in urma caruia fotbalistul.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul lui Ekeng

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng, fiind verificate dotarile salvarilor, angajatii si calificarea acestora, documentele din cazurile de urgenta si.

Ministerul Sanatatii va testa toti dezinfectantii folositi in spitale

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, vineri seara, ca a elaborat un plan de masuri pntru extinderea controalelor in spitale si vor fi prelevate, in regim de urgenta, teste de sanitatie privind utilizarea tuturor biocidelor folosite in cadrul unitatilor sanitare cu paturi. Recoltarea se va derula prin controale incrucisate, in unitatile sanitare unde au fost depistate neconformitati.

Ministerul Sanatatii va testa toti dezinfectantii folositi in spitale. Nu doar produsele Hexi Pharma sunt neconforme

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, vineri seara, ca a extins testele de sanitatie privind utilizarea tuturor biocidelor folosite in cadrul unitatilor sanitare cu paturi. Recoltarea se va derula prin controale incrucisate, in unitatile sanitare unde au fost depistate neconformitati. Nu doar produsele Hexi Pharma ar fi neconforme.

Anuntul facut de Ministerul Sanatatii in scandalul dezinfectantilor. Ce decizie a luat Cadariu

Ministerul Sanatatii a decis extinderea in regim de urgenta a prelevarii testelor de sanitatie privind utilizarea tuturor biocidelor folosite in spitalele in care au fost depistate anterior.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a publicat lista celor 50 de spitale cu probleme

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme, in ceea ce priveste solutiile dezinfectante. Noua dintre cele 50 de spitale cu probleme sunt din Capitala.

Protest spontan la Ministerul Sanatatii: Stergem urmele crimei!

Mai multe persoane protesteaza joi, in fata sediului Ministerului Sanatatii. La ora transmiterii acestei stiri, protestatarii discuta cu o echipa de jandarmi sosita la fata locului pentru a opri protestul.

Lista spitalelor cu probleme in privinta dezinfectantilor, facuta publica de Ministerul Sanatatii. 50 de unitati medicale, dintre care 9 din Bucuresti, apar ca fiind neconforme

Ministerul Sanatatii a facut publica lista cu spitalele care au avut dezinfectanti care au iesit cu probleme la testele facute de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiilor de Sanatate Publica.

Colegiul medicilor, sesizat de Ministerul Sanatatii, in cazul Ekeng

Ministerul Sanatatii a sesizat Colegiul Medicilor in legatura cu modul in care medicul de la ambulanta privata a intervenit in cazul tragicului eveniment in urma caruia fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a decedat.

Ministerul Sanatatii cere verificarea contractelor Hexi Pharma cu spitalele

Ministerul Sanatatii a cerut, vineri, Directiilor de Sanatate Publica, verificarea contractelor pe care compania Hexi Pharma le-a incheiat cu spitalele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )