Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministerul Sanatatii: Primul roman depistat cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: Primul roman depistat cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, tanarul din Gorj urmand a fi externat, anunta Ministerul Sanatatii. Familia barbatului ramane in continuare in izolare la domiciliu pana la implinirea perioadei de incubatie a virusului, de 14 zile. Coronavirusul in Romania: Trei cazuri confirmate, din care unul vindecat Femeia din Timisoara si barbatul din Maramures, in stare buna. continuă pe Hotnews

Primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, dupa ce doua teste au iesit negative

Tanarul in varsta de 25 de ani, din comuna Prigoria, judetul Gorj, considerat a fi primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, dupa ce doua teste au iesit negative.

Cursurile au fost suspendate in toate scolile din localitatea unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus

Dupa ce primul caz de roman infectat cu coronairus a fost depistat la Prigoria, in judetul Gorj, autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile desfasurate in scolile din localitate, pana la efectuarea.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei.

UPDATE Ministerul Sanatatii confirma: Gorjeanul depistat cu coronavirus miercuri, testat negativ vineri. El va fi evaluat pentru a treia oara

UPDATE Ministerul Sanatatii a fost informat de catre reprezentantii Institutului National de Boli Infectioase prof. dr. Matei Bals ca pacientul din judetul Gorj depistat cu noul Coronavirus.

Scolile din comuna primului roman depistat cu Covid-19 au fost inchise, iar 20 de persoane sunt izolate la domiciliu

Scolile din comuna Prigoria, judetul Gorj, unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus, au fost inchise, joi dimineata, iar 20 de persoane din localitate sunt izolate la domiciliu, a declarat, pentru Mediafax, primarul Iuliana Iliescu.

Primul roman infectat cu coronavirus a ajuns la Institutul Matei Bals din Capitala

Primul roman diagnosticat cu coronavirus a ajuns joi dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala. Acesta a fost adus din Gorj, unde era izolat la domiciliu de doua zile.

Cine este primul roman diagnosticat cu coronavirus. A fost la vanatoare cu italianul infectat si a participat la o petrecere

Primul roman diagnosticat cu coronavirus este un tanar de 25 de ani, din comuna gorjeana Prigoria. El lucreaza la o firma a italianului de 71 de ani care s-a aflat pentru cateva zile in Romania si ulterior, la Rimini, a fost diagnosticat cu coronavirus. Tanarul a fost la vanatoare cupatronul italian, iar in ultimele doua zile a fost izolat la domiciliu.

Oficial: Primul roman confirmat cu coronavirus

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, oficial, primul caz de coronavirus in Romania.

Coronavirus in Romania. Medicul Adrian Streinu-Cercel: Pacientul adus din Gorj este doar purtator de virus. E sanatos! E tratat cu ciorba

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, unde a fost dus primul roman depistat cu coronavirus si secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru fac noi declaratii de presa. Persoana adusa din Gorj este doar purtator de virus, e sanatos, fara sintome, a anuntat profesorul Streinu-Cercel care a completat in spital tanarul este tratat cu fructe si ciorba.

Primul roman cu coronavirus, testat iar negativ. Poate fi externat

Gorjeanul care a fost internat la Institutul Matei Bals, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a fost retestat iar rezultatul a fost negativ. Cum acesta este al doilea test cu rezultat negativ, pa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )