Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Antena3 Antena3,
Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei. continuă pe Antena3

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la coronavirus: Avertismente in scoli!

Ministerul Educatiei Nationale impune restrictii pentru unitatile de invatamant in contextul epidemiei de gripa, dar si a altor posibile virusuri.

CORONAVIRUS |Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la raspandirea virusului

Ministerul Educatiei si Cercetarii-Romaniaa lansat o campanie de constientizare pentru elevi si profesori cu privire la combaterea infectiei provocate de coronavirus. Ministerul recomanda respectarea a.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Ministerul Sanatatii, recomandari importante pentru populatie. Cum ne protejam de o infectie cu coronavirus

Ministerul Sanatatii publica pe site-ul institutiei o serie de recomandari pentru populatie cu privire la epidemia de coronavirus, in vreme ce autoritatile romane precizeaza ca e o chestiune de timp pana cand prezenta coronavirusului va fi confirmata si in Romania.

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

LIVEVIDEO Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat si secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru sustin, de la 14. 30, o conferinta de presa referitoare la gestionarea situatiei privind noul Coronavirus COVID- 19).

Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Ministerul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca in acest moment, in Romania, nu exista niciun caz de infectie cu noul coronavirus infectia COVID-19). Autoritatile continua insa masurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnaviri cu acest virus.

Ministerul Sanatatii a emis ordinul:Toate persoanele asimptomatice care se intorc din zonele cu coronavirus intra obligatoriu in carantina

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei.

Epidemia de coronavirus. intalniri urgente la Ministerul Sanatatii si MAI pentru a analiza pericolul

Cazurile recente din Italia si posibilitatea ca virusul sa se raspandeasca si in Romania prin intermediul romanilor ce se intorc in tara a determinat Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne sa organizeze cateva intalniri de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )