Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Agriculturii, despre masurile in focarele cu pesta porcina: Nu se da foc la lan, nu se da foc la culturi

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii, despre masurile in focarele cu pesta porcina: Nu se da foc la lan, nu se da foc la culturi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine cu precizari despre ordinul privind masurile pentru zonele cu focare de pesta porcina. Oficialul guvernamental a explicat, intr-o interventie la TVR, ca nu se da foc la culturi, se igienizeaza locul in care a murit un mistret. continuă pe Adevărul

Petre Daea, despre locurile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina:Pleaca cultura de acolo

Ministrul Agriculturii Petre Daea a precizat ca ordinul emis de institutie pentru combaterea pestei porcine africane nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, ci ca pleaca cultura de acolo, din locul unde a fost porcul, daca a fost gasit.

Petre Daea a dat ordin sa fie arse toate culturile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina

Fermierii nu vor putea recolta culturile din zonele prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina, in schimb vor fi obligati sa le arda, a decis ministrul Agriculturii. Proprietarii de terenuri trebuie sa detina dispozitive pentru imprastierea substantelor dezinfectante si sa dezinfecteze singuri si utilajele, dupa ce au recoltat.

A fortat filtrele pentru limitarea focarelor de pesta porcina, insa a tras consecinte usturatoare

Un barbat din Bisoca a crezut ca poate sa introduca in Buzau doi porci fara crotalii sau documente de transport, insa s-a trezit cu animalele eutanasiate pe loc si o amenda de 1. 500 de lei. Mai dur a fost sanctionat transportatorul, un brailean, pentru ca a ignorat masurile de limitare a epidemiei de pesta porcina africana.

Adunare cetateneasca in comuna Borcea despre pesta porcina. Prefectul judetului: Actiunile de constientizare vor continua

Cu pesta porcina care bate la usa, autoritatile din judetul Calarasi au demarat actiuni de constientizare si informare a satenilor. O astfel de adunare a avut loc duminica, 5 august, in comuna Borcea, localitate aflata la doi pasi de municipiul Fetesti, unde a fost declarat focar de pesta porcina africana.

Afaceri pe timp de molima: in timp ce fermierii erau loviti grav de pesta porcina, fiul lui Liviu Dragnea a dat un tun de 1,5 milioane de lei

Noi dezvaluiri despre tunurile date de fiul lui Liviu Dragnea in plina epidemie de pesta porcina. Valentin Dragnea nu doar ca si-a vandut toate animalele chiar inaintea izbucnirii molimei dar si-a tepuit si.

Ministrul Daea, despre ordinul controversat privind arderea recoltelor: Se neutralizeaza cu substante, nu se da foc

Ministrul Agriculturii, Petrea Daea, afirma ca ordinul emis nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, asa cum au aparut informatiile in spatiul public, ci doar a locului unde a.

Fiul lui Dragnea ar fi vandut 10.000 de porci inainte ca pesta porcina sa fie anuntata in Romania. Oficiali ai fermei: Minciuni sfruntate!

O investigatie publicata in ziarul Libertatea arata ca ferma Romcip Salcia din Teleorman, administrata de fiul lui Liviu Dragnea, si-a golit efectivele de porci inainte ca epidemia de pesta porcina sa fie anuntata oficial si sa afecteze crescatorii de animale din sud-estul Romaniei.

Lovitura pentru FAMILIA DRAGNEA! Se cere infiintarea unei COMISII DE ANCHETA: A facut bani din epidemia de pesta porcina

Vicepresedintele PMP, Catalin Cristache, solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a analiza modul in care autoritatile au gestionat epidemia de pesta porcina. El sustine ca fiul.

Un partid vrea ancheta parlamentara ca sa vada daca fiul lui Dragnea a facut bani din pesta porcina

Vicepresedintele PMP, Catalin Cristache, solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a analiza modul in care autoritatile au gestionat epidemia de pesta porcina, sustinand ca s-a.

Catalin Cristache (PMP): Comisie de ancheta parlamentara privind modul in care fiul lui Dragnea a facut bani din epidemia de pesta porcina

Deputat PMP Catalin Cristache cere o Comisie de ancheta parlamentara privind modul in care fiul lui Liviu Dragnea a facut bani din epidemia de pesta porcina. Dezvaluirile facute in urma unor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )