Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ministrul Alexandru Petrescu, despre Legea preventiei: Pregatim un plan de business atragator. Nu se aplica faptelor care reprezinta un grad de pericol ridicat sau care incalca faptele legale

România Liberă România Liberă,
Ministrul Alexandru Petrescu, despre Legea preventiei: Pregatim un plan de business atragator. Nu se aplica faptelor care reprezinta un grad de pericol ridicat sau care incalca faptele legale

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Alexandru Petrescu, a declarat, vineri dimineata, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca Legea preventiei nu se aplica faptelor care reprezinta un grad de pericol ridicat sau care incalca faptele legale. Totodata, el a mai precizat ca actul normativ doreste sa fie un plan de business atragator. continuă pe România Liberă

UPDATE: A inceput sedinta de Guvern. Programele nationale de sanatate pentru 2017-2018, pe ordinea de zi. Ministrul Alexandru Petrescu, despre Legea preventiei: Contravenientul va beneficia de preventie o singura data in termen de trei ani de la avertisme

Programele nationale de sanatate pentru 2017 si 2018 sunt pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de joi, care incepe la ora 16. Totodata, pe agenda de zi figureaza si modificarea unei Ordonante privind o serie de masuri fiscal-bugetare.

Legea preventiei - in dezbatere publica

Proiectul Legii preventiei a fost pus in dezbatere publica, pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a lansat in dezbatere publica Legea preventiei

Proiectul legii preventiei a fost lansat in dezbatere publica, joi, lege care prevede ca firmele nu vor mai fi sanctionate imediat de catre autoritati, in cazul descoperirii unor nereguli, ci vor fi mai intai consiliate de organele de control, a anuntat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a lansat in dezbatere publica Legea preventiei. Cum va functiona

Proiectul legii preventiei a fost lansat in dezbatere publica,joi, lege care prevede ca firmele nu vor mai fi sanctionate imediat de catreautoritati, in cazul descoperirii unor nereguli, ci vor fi mai intai consiliatede organele de control, a anuntat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comertsi Antreprenoriat.

Legea Preventiei a fost lansata in dezbatere publica

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a lansat in dezbatere publica proiectul Legii Preventiei, care se bazeaza pe doi piloni, si anume: necesitatea unei bune informari a agentilor economici si crearea cadrului optim de informare a acestora prin mai multe instrumente si identificarea zonei de rezonabilitate in actul de control, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre legea unitara a salarizarii. De cand vor creste salariile

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca legea salarizarii unitare este la aceasta ora intr-o ultima citire. Legea la ora actuala este intr-o ultima citire. Ea este rodul mai multor ra.

Premierul Grindeanu, despre Legea Educatiei: Daca se impune sa fie schimbata, trebuie sa raspunda nevoilor societatii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti, inr-un interviu acordat Europa FM, ca Legea Educatiei trebuie sa raspunda asteptarilor actuale ale societatii. Astfel, o eventuala modificare a actului normativ va fi rezultatul unei dezbateri ample.

Sergiu Manea, BCR, despre legea insolventei personale: Riscam sa aplicam o noua lege fara sa o cunoastem

Este foarte important cum vom aplica legea insolventei persoanelor fizice. E absolut critic. Aplicarea legii trebuie sa ia in calcul un intreg ecosistem in care bancile si clientii trebuie sa isi asume obligatii si drepturi prin intelegerea detaliata a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )