Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les: Presedintele Iohannis demonstreaza ca nu intelege aproape nimic

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les: Presedintele Iohannis demonstreaza ca nu intelege aproape nimic

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat marti seara referitor la afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis privind inzestrarea armatei ca au fost pornite programe de inzestrare extrem de. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii, semnal de alarma: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica foarte urgent

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca, in cazul unei situatii de razboi, lucrurile s-ar complica pentru Romania, insa a dat asigurari ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru.

Ministrul Gabriel Les: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica. Industria de aparare este la pamant

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca, in cazul unei situatii de razboi, lucrurile s-ar complica pentru Romania, insa a dat asigurari ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru a rezista pana la interventia partenerilor din NATO.

Ministrul Gabriel Les: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica; industria de aparare este la pamant

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca, in cazul unei situatii de razboi, lucrurile s-ar complica pentru Romania, insa a dat asigurari ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru a rezista pana la interventia partenerilor din NATO, scrie Agerpres.

Ministrul Apararii: Nu ma simt vinovat ca nu am facut armata. Nu am fost luat de pe strada si adus in MApN

Gabriel Les nu se simte vinovat ca, desi nu a facut armata, a ajuns ministru al Apararii. N-am fost luat de pe strada si adus in Ministerul Apararii ca secretar de stat, sustine Les. Ministrul Apararii invoca faptul ca, in momentul in care trebuia sa mearga in armata, incepuse a doua facultate. CV-ul sau spune altceva.

Gabriel Les: Nu ma simt vinovat ca nu am facut armata. Nu am fost luat de pe strada si adus in MApN

Gabriel Les spune ca a observat ca este o dezbatere ca el, ca ministru al Apararii, nu a parcurs stagiul militar obligatoriu, insa a subliniat ca ministrul este numit politic si ca nu se simte vinovat ca nu a facut armata, deoarece nu a fost luat de pe strada si adus in MApN, ci are experienta.

Presedintele Iohannis consulta Parlamentul inca o data pe referendum

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat Guvernul sa nu emita nicio ordonanta de urgenta in domeniul justitiei pana cand se va pronunta poporul pe aceasta tema. Este cert, voi convoca un referendum pentru 26 mai, pentru ca asa nu se mai poate.

Presedintele Iohannis, Dragnea si Dancila, fata in fata cu ocazia aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

In plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla maine fata in fata. Cei trei se vor st.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )