Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Apararii nu stie nimic despre conflictul Ucraina - Rusia. Gabriel Les fuge si de explicatiile privind corvetele (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Apararii nu stie nimic despre conflictul Ucraina - Rusia. Gabriel Les fuge si de explicatiile privind corvetele (VIDEO)

Momente penibile cu noul ministru al Apararii. La trei zile de la izbucnirea conflictului din Marea Azov dintre Ucraina si Rusia, Gabriel Les nu este in stare sa spuna care este pozitia Romaniei, informeaza B1. continuă pe B1

Ministrul Apararii nu stie nimic despre conflictul Ucraina - Rusia. Gabriel Les fuge si de explicatiile privind corvetele

Momente penibile cu noul ministru al Apararii. La trei zile de la izbucnirea conflictului din Marea Azov dintre Ucraina si Rusia, Gabriel Les nu este in stare sa spuna care este pozitia Romaniei, informeaza B1.

Ministrul Apararii iese la rampa in plin razboi intre Rusia si Ucraina: Securitatea la Marea Neagra este o preocupare a intregii Aliante NATO

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, miercuri, ca securitatea in zona Marii Negre reprezinta o preocupare pentru intreaga Alianta NATO, nu doar pentru tarile din regiune. Les a mai spus ca dupa.

Prima declaratie a lui Putin despre conflictul cu Ucraina: A fost o provocare orchestrata de Porosenko pentru a-si creste popularitatea

Presedintele Vladimir Putin il acuza pe omologul sau ucrainean Petro Porosenko ca a orchestrat o povocare in Marea Neagra pentru a-si creste cota de popularitate inaintea alegerilor, transmite euronews.

Ministrul Apararii, despre achizitia de corvete: Nici eu nu am cerut toate detaliile. Este o chestiune de 1,6 miliarde de euro, nu o putem face asa, la repezeala

Ministrul Apararii, Gabriel Les, referitor la achizitia celor patru corvete pentru dotarea Fortelor Navale Romane, ca procedura se afla in faza de auditare din partea Departamentului de Armament si ca la.

Ministrul Apararii, despre achizitia de corvete: Nici eu nu am cerut toate detaliile. Este o chestiune de 1,6 miliarde de euro, nu o putem face asa, la repezeala (VIDEO)

Ministrul Apararii, Gabriel Les, referitor la achizitia celor patru corvete pentru dotarea Fortelor Navale Romane, ca procedura se afla in faza de auditare din partea Departamentului de Armament si ca la.

MINISTRUL APARARII, GABRIEL LES: Industria romaneasca de aparare se poate relansa prin retehnologizare

Yehuda Vered, Elbit Systems: Investitia in cea de-a patra unitate a noastra din Romania se ridica la cateva milioane de dolari Relansarea industriei autohtone de aparare se poate realiza prin retehnologizarea fabricilor existente, a afirmat, ieri, ministrul Apararii, Gabriel Les. Domnia sa a participat la inaugurarea unei noi unitati de productie de sisteme de aparare a companiei Elbit Systems, in Magurele.

Ex-ministrul Apararii Valeriu Plesca: Conflictul din Stramtoarea Kerci este o provocare din partea Ucrainei

X-ministru Apararii Republicii Moldova Valeriu Plesca este de parere ca situatia creata in Stramtoarea Kerci, unde a izbucnit un conflict intre granicerii maritimi rusi si militari ucraineni, este o provocare din partea Ucrainei. Despre aceasta fostul ministru a spus in cadrul emisiunii Glavnoe de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

SUA INTERVIN in conflictul dintre Rusia si Ucraina: Americanii au trimis un avion de supraveghere deasupra Marii Negre

SUA intervin in conflictul ruso-ucrainean. Un avion american a efectuat, luni, un zbor deasupra Marii Negre si Ucrainei. Aeronava de recunostere si supravegherede tip Boeing RC-135V a avut aprobarea Kievului.

Klaus Iohannis, despre noua criza Rusia-Ucraina: Pentru romni nu exista niciun motiv de ngrijorare / Suntem pregatiti pentru orice scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca Romania este pregatita pentru orice scenariu in ceea ce priveste noul acces de tensiune dintre Rusia si Ucraina, subliniind in acelasi timp ca pentru romani nu exista niciun motiv de ingrijorare.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, despre deficitul bugetar: Vom inchide sub 3%

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut declaratii la Forumului desprecriza fortei de munca. intrebat daca exista un nou proiect al legii Educatiei care va fi inaintat in Parlament,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )