Libnet.ro
UNICEF

07:45

TVA pentru carti va fi redusa la 5%, din ianuarie 2016

România Liberă România Liberă,
TVA pentru carti va fi redusa la 5%, din ianuarie 2016

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat, joi, ca taxa pe valoare adaugata TVA) pentru carti va fi redusa, din ianuarie 2016, de la 9% la 5%, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

TVA pentru carti, redusa la 5% din 2016

TVA pentru carti va fi redusa la 5%, de la 9% cat este in prezent, incepand cu 1 ianuarie 2016, a spus Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, care va depune in acest sens un amedament la Codul Fiscal la Camera Deputatilor.

TVA pentru carti va fi redusa de la 9% la 5%, de la 1 ianuarie 2016

Taxa pe valoare adaugata TVA) pentru carti va fi redusa de la 9% la 5%, masura urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2016, a anuntat, joi, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, care va depune in acest sens, la Camera Deputatilor, un amendament la noul Cod Fiscal.

Victor Ponta: Sustin ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din UE

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca sustine ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti. Declaratia vine dupa ce ministrul Culturii Ionut Vulpescu a anuntat ca va depune un.

Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat joi, pe contul sau de Facebook, ca va depune un amendament la Codul Fiscal prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, mentionand ca are acordul premierului si al ministrului Finantelor pentru aceasta propunere.

Pietele europene, in cea mai mare scadere din ianuarie pana in prezent

Bursele europene s-au inscris pe un curs puternic negativ, vineri, inregistrand cel mai important declin din ianuarie pana in prezent, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )