Libnet.ro
UNICEF

17:15

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE COMPANIILE PE CARE SI LE DORESTE IN SUBORDINE: Erau aceleasi si inainte de fuziunea cu Ministerul Energiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE COMPANIILE PE CARE SI LE DORESTE IN SUBORDINE: Erau aceleasi si inainte de fuziunea cu Ministerul Energiei

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a spus ca motivul pentru care isi doreste anumite companii in subordine este acela ca doreste revenirea la vechea organizare, de dinainte de fuziunea ministerelor Economiei si Energiei. continuă pe Ziarul Bursa

Reprezentantii organizatiilor din turism se intalnesc luni cu ministrul Economiei

Reprezentantii organizatiilor din turism se vor intalni luni cu ministrul Economiei Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, in contextul ultimelor decizii care afecteaza sectorul ospitalitatii, respectiv anularea voucherelor de vacanta, intarzierile in platile pe Masura 2 sau blocajul pe Masura 3.

Reprezentantii organizatiilor din turism se intalnesc luni cu ministrul Economiei

Reprezentantii organizatiilor din turism se vor intalni luni cu ministrul Economiei Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, in contextul ultimelor decizii care afecteaza sectorul ospitalitatii, respectiv anularea voucherelor de vacanta, intarzierile in platile pe Masura 2 sau blocajul pe Masura 3, potrivit Agerpres.

Reprezentantii HoReCa s-au saturat de promisiuni si ies din nou in strada. Anuntul facut de ministrul Economiei

Reprezentantii industriei HoReCa au avut o intalnire cu ministrul Economiei. Claudiu Nasui face noi promisiuni, insa patronii de restaurante vor iesi vor iesi din nou in strada pentru a isi striga nemultumirile.

Marcel Ciolacu spune ca ministrul Economiei, Claudiu Nasui, ar trebui sa demisioneze, in contextul controverselor privind fondurile pentru IMM-uri: E prea mare caciula pentru el

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca ministrul Economiei, Claudiu Nasui, ar fi trebuit sa demisioneze in contextul controverselor legate de fondurile pentru IMM-uri si de faptul ca acesta a avut un cont de.

Cum se impart banii la Ministerul Economiei. Informatia pe care toti romanii trebuie sa o stie

Conform predictiei bugetare la Ministerul Economiei s-au alocat de 6,6 miliarde de lei pentru 2021. Claudiu Nasui a explicat sumele si ce se va intampla cu banii, imediat ce acestia vor intra in visitieria ministerului. Ministerul Economiei vrea redresarea HoReCa Cei peste 6,6 miliarde de lei, de la Ministerul Economiei, vor fi impartiti intre patru .

Ministrul Justitiei, despre DNA: Este foarte grav atunci cand magistratii dau semnal ca nu au incredere intr-o institutie care si-a dovedit eficienta

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, spune ca este extrem de grav ca magistratii sa dea un semnal de neincredere in Directia Nationala Anticoruptie, o institutie care si-a dovedit, in timp, eficienta.

Ministrul Educatiei, despre investitia banilor din invatamant si problemele din scoli: Una dintre reforme priveste infrastructura din invatamant, precum materialele auxiliare sau mobilierul (VIDEO)

Vineri seara, ministrul Educatiei a fost intrebat de Tudor Musdat, in direct pe B1 TV, cum se va putea rezolva problema toaletelor din scoli, avand in vedere ca ele reprezinta o problema in mai multe.

Voiculescu, despre pacientul care a murit in Belgia: Nu cred ca putem sa vorbim despre un autor moral

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni la Parlament, dupa dezbaterea motiunii simple, ca pacientul care a murit in Belgia a fost transferat in strainatate de indata ce s-a gasit un centru si transferul a fost posibil din punct de vedere tehnic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )