Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reprezentantii HoReCa s-au saturat de promisiuni si ies din nou in strada. Anuntul facut de ministrul Economiei

Antena3 Antena3,
Reprezentantii HoReCa s-au saturat de promisiuni si ies din nou in strada. Anuntul facut de ministrul Economiei

Reprezentantii industriei HoReCa au avut o intalnire cu ministrul Economiei. Claudiu Nasui face noi promisiuni, insa patronii de restaurante vor iesi vor iesi din nou in strada pentru a isi striga nemultumirile. continuă pe Antena3

Studentii protesteaza din nou in fata Garii de Nord din Capitala: Exista o degringolada totala la nivelul Guvernului

Studentii din intreaga tara ies din nou in strada sa-si ceara drepturile. Acestia protesteaza in fata Garii de Nord din Capitala nemultumiti de eliminarea gratuitati pentru transportul feroviar.

Liga 1: CFR Cluj rateaza din nou ocazia de a urca pe primul loc (0-0 vs FC Voluntari) Moment controversat la poarta ilfovenilor

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, in compania echipei FC Voluntari. Ardelenii au ratat din nou ocazia de a urca pe prima pozitie in clasament se afla la egalitate de puncte cu liderul, dar FCSB are golaveraj mai bun).

Profesorii de la Colegiul Sincai ii scriu din nou Presedintelui Iohannis

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns.

Profesorii protestatari de la Colegiul Sincai ii scriu din nou presedintelui Iohannis: Ne-a ramas doar raspunsul dumneavoastra

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns. Scrisoarea vine dupa ce vineri a avut loc o discutie intre ministrul Educatiei, primarul Sectorului 4, directori, profesori si parinti, intalnire vazuta fara finalitate atat de profesorii contestatari cat si de reprezentantul parintilor, si cu doua zile inainte de termenul la care Judecatoria Sectorului 4 va lua in discutie cererea de evacuare a liceului formulata de primaria de sector.

Meghan Markle este insarcinata din nou. A amanat vestea pana deja sarcina e vizibila.

Dupa ce vara trecuta a pierdut o sarcina, episod extrem de dureros despre care a vorbit public in urma cu ceva vreme, Meghan Markle este din nou insarcinata. A amanat vestea pana la momentul in care sarcina este deja vizibila.

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor, care i-au dat un nou diagnostic. Cu ce afectiune se confrunta de aceasta data designerul? Catalin Botezatu, probleme de sanatate Celebrul designer are, din nou, probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor din Turcia. Doctorii i-au dat un regim .

Maia Sandu a nominalizat-o din nou pe Natalia Gavrilita sa formeze guvernul

And Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat joi seara, dupa consultarile cu grupurile parlamentare, ca a propus-o din nou pe Natalia Gavrilita in calitate de candidat pentru functia de prim-ministru.

STUDIU DELOITTE: Industria hoteliera europeana estimeaza ca va ajunge din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023

Perioada de perturbare pe care o traverseaza industria hoteliera europeana va continua pana cel putin la jumatatea anului 2021, iar intervalul necesar pentru redresare va fi semnificativ mai lung, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte European Hotel Industry. Jumatate 51%) dintre proprietarii, creditorii, dezvoltatorii si investitorii activi in domeniul ospitalitatii se asteapta sa ajunga din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023, iar 20% dintre ei considera chiar ca revenirea la nivelul anterior pandemiei se va inregistra abia incepand din 2024 si mai tarziu. Pe langa provocarile cauzate de pandemia de COVID-19, industria hoteliera europeana trebuie sa gestioneze si alti factori de risc, cum ar fi fluctuatiile cererii 72% din respondenti) si lipsa cresterii economice 60%). Respondentii din Marea Britanie au mentionat si Brexitul ca fiind un element de risc ridicat pentru industria hoteliera locala 40%), arata studiul, conform unui comunicat remis redactiei.

Studiu Deloitte: industria hoteliera europeana estimeaza ca va ajunge din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023

Perioada de perturbare pe care o traverseaza industria hoteliera europeana va continua pana cel putin la jumatatea anului 2021, iar intervalul necesar pentru redresare va fi semnificativ mai lung, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte European Hotel Industry. Jumatate 51%) dintre proprietarii, creditorii, dezvoltatorii si investitorii activi in domeniul ospitalitatii se asteapta sa ajunga din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023, iar 20% dintre ei considera chiar ca revenirea la nivelul anterior pandemiei se va inregistra abia incepand din 2024 si mai tarziu. Pe langa provocarile cauzate de pandemia de COVID-19, industria hoteliera europeana trebuie sa gestioneze si alti factori de risc, cum ar fi fluctuatiile cererii 72% din respondenti) si lipsa cresterii economice 60%). Respondentii din Marea Britanie au mentionat si Brexitul ca fiind un element de risc ridicat pentru industria hoteliera locala 40%), arata studiul.

CORONAVIRUS |Restaurantele, teatrele si cinematografele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de la redeschidere

Municipiul Cluj-Napoca a depasit din nou rata de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, motiv pentru care restaurantele si teatrele din oras se vor inchide din nou, dupa doar 4 zile de la redeschidere,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )