Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei, despre somajul tehnic: Doua categorii de companii pot beneficia de acest ajutor

B1 B1,
Ministrul Economiei, despre somajul tehnic: Doua categorii de companii pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca sprijinul de la stat pentru somajul tehnic se va acorda companiilor care au incasari scazute cu cel putin 25% si celor afectate direct de oronanta militara,. continuă pe B1

Virgil Popescu, despre somajul tehnic: Sunt doua categorii de companii care pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca sunt doua categorii de companii ai caror angajati pot beneficia de somajul tehnic.

Ministrul Economiei, despre somajul tehnic: Doua categorii de companii pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca sprijinul de la stat pentru somajul tehnic se va acorda companiilor care au incasari scazute cu cel putin 25% si celor afectate direct de oronanta militara,.

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe! - VIDEO

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si productia de bioacide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Muncii, despre situatia somajului, in aceste zile. Care este vestea buna

In acest moment, aproximativ 200 000 de contracte de munca au fost suspendate, in conditiile in care multe dintre companiile din Romania si-au stopat activitatea. Dar, numarul lor s-ar putea dubla, a precizat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la Digi 24. in plus, aceasta a mai spus ca guvernul are bani pentru a plati somajul tehnic .

Somajul tehnic: Cine si cum va putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta

Somajul tehnic ar urma sa fie inregistrat luna viitoare, pentru luna curenta, pana atunci urmand sa fie eliberate certificatele pentru situatii de urgenta.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre certificatele de situatie de urgenta: Nu sunt costuri de emitere si vor fi eliberate online

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, vine cu noi precizari dspre certificatele de urgenta pe care le primesc operatorii economici a caror activitate este afectata in contextul COVID-19. Popescu spune ca aceste.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Economiei anunta ca Romania va produce masti de protectie. Cand vor aparea pe piata

Romania va produce si ea masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de COVID-19, sustine ministrul Economiei. Iata declaratiile lui Virgil Popescu! Rromania va produce masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de noul coronavirus, autoritatile au decis ca Romania sa produca masti de protectie. De asemenea, se doreste producerea si .

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei: Luam in scenariu inclusiv redeschiderea Hexi Pharma

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri case are in vedere redeschiderea companiei Hexi Pharma, in contextul epidemiei de coronavirus. Amintim ca aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )