Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Economiei: Producatorii locali vor face suficiente masti din 15 aprilie

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: Producatorii locali vor face suficiente masti din 15 aprilie

Anunt important facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei: incepand cu 15 aprilie vom putea produce suficiente masti pentru toata lumea

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca a inceput productia de masti de protectie in tara noastra si ca de pe 15 aprilie vor fi suficiente pentru toata lumea.

Ministrul Economiei, apel catre antreprenorii din R. Moldova sa-si treaca vanzarile pe online

Ministrul Economiei si Infrastructurii, Sergiu Railean, face apel catre intreprinderile mici si mijlocii sa nu-si sisteze vanzarile din cauza restrictiilor de activitate, impuse de Situatia de Urgenta, dar sa le redirectioneze pe online si pe livrarea la domiciliu. in acelasi timp, Sergiu Railean indeamna companiile IT din R. Moldova sa ajute producatorii autohtoni cu platforme de comert electronic.

Ministrul Economiei anunta ca este functionala aplicatia pentru obtinerea certificatelor de urgenta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca aplicatia care permite obtinerea certificatelor de urgenta de catre companiile aflate in dificultate din cauza crizei provocate de coronavirus este functionala si poate fi accesata pe portalul prevenire. gov. ro.

Ministrul Economiei: Cel mai potrivit ar fi ca turistul sa negocieze cu agentia de turism pentru a-si reprograma vacanta

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat vineri ca cea mai potrivita varianta ar ar fi ca turistii care si-au platit vacante in avans sa negocieze cu agentia de turism pentru a-si reprograma vacanta intr-o alta perioada, de exemplu la vara sau la finalul anului, deoarece agentiile nu au de unde sa le dea bani inapoi in momentul de fata.

Ministrul Economiei a anuntat ca intentioneaza sa lanseze o aplicatie informatica pentru turism

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa lanseze o aplicatie informatica pentru turism, care sa permita tuturor agentiilor, dar si turistilor, sa transmita avansurile care au fost platite pentru vacantele din acest an, in vederea recuperarii acestor sume.

Ministrul Economiei: Fac apel la romanii care au platit avansuri agentiilor de turism sa nu ceara momentan banii inapoi. Le-ar baga in faliment

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le recomanda romanilor care au platit avansuri agentiilor de turism sa nu ceara banii inapoi pentru ca nu au de unde sa-i dea si risca sa introduca firmele in faliment.

Ministrul Economiei sustine ca Dacia pregateste un scenariu de reluare a productiei

Reprezentantii Dacia pregatesc un scenariu de reluare a productiei, in asa fel incat sa protejeze sanatatea oamenilor, si sunt optimist ca acest lucru se va intampla poate in a doua parte a lunii aprilie, a declarat, joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Prima platforma online care alatura producatorii locali. Realitatea momentului ne-a facut sa ne regandim comportamentul de zi cu zi

Intr-un moment in care totul se muta online din cauza crizei pandemice, doi tineri antreprenori din Cluj au lansat MadeInCluj. ro, un magazin online initiat si pus la dispozitia producatorilor locali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )