Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei Virgil Popescu pe listele de candidati pentru Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Economiei Virgil Popescu pe listele de candidati pentru Parlament

Ministrul Economiei Virgil Popescu deschide lista PNL Mehedinti pentru Camera Deputatilor,iar vicepresedintele Organizatiei de Femei Stela Firu este cap de lista la Senat, pe celelelate pozitii regasindu-se membri ai forurilor de conducere liberale din judet, precum presedintele PNL Drobeta Turnu Severin, doi vicepresedinti si secretarul general al filialei judetene, coordonatorul Departamentului online, doi vicepresedinti ai Organizatiei de Tineret si presedintele Organizatiei de Femei. continuă pe Ziarul Bursa

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

Ciolacu anunta ca profesorul Streinu - Cercel a raspuns invitatiei de a fi candidat PSD pentru Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, ca profesorul Adrian Streinu - Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, a raspuns invitatiei partidului de a se alatura listei de candidati social-democrati pentru viitorul Parlament al Romaniei.

CIOLACU: Profesorul Rafila s-a alaturat echipei PSD pentru Parlament

Prof. dr. Alexandru Rafila s-a alaturat echipei PSD, pe care o va reprezenta in Parlament, a anuntat, azi, presedintele partidului, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )