Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Economiei: Vom reusi sa producem saptamana viitoare prima masca de protectie in Romania Luam in calcul orice scenariu, inclusiv redeschiderea unor fabrici (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Economiei: Vom reusi sa producem saptamana viitoare prima masca de protectie in Romania Luam in calcul orice scenariu, inclusiv redeschiderea unor fabrici (VIDEO)

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, a declarat, pentru B1 TV, ca pana la finalul saptamanii viitoare in Romania se vor produce masti de protectie, dar si alte materiale necesare in aceasta perioada de. continuă pe B1

Ministrul Economiei: in cateva zile vom produce masti de protectie in Romania Vom mai produce biocide si combinezoane

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat luni la TVR ca a discutat cu reprezentantii din industria de confectii, iar acestia sunt dispusi sa schimbe linia de productie si sa inceapa sa scoata pe piata masti medicinale si combinezoane. De asemenea, ministrul a mai spus ca Farmec Cluj a primit aprobarea Guvernului pentru a incepe sa produca biocide.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Presedintele declara stare de urgenta incepand de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

Ministrul Economiei anunta ca Romania va produce masti de protectie. Cand vor aparea pe piata

Romania va produce si ea masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de COVID-19, sustine ministrul Economiei. Iata declaratiile lui Virgil Popescu! Rromania va produce masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de noul coronavirus, autoritatile au decis ca Romania sa produca masti de protectie. De asemenea, se doreste producerea si .

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe! - VIDEO

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si productia de bioacide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

VIDEO Ministrul Economiei: Romania va produce in cateva zile masti de protectie. Va incepe productia de biocide

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat ca Romania va incepe in cateva zile productia de masti si echipamente de protectie pentru medici, precum si biocide.

Ministrul Economiei - mesaj de incredere si responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de Noul Coronavirus, subliniind faptul ca economia trebuie sa mearga inainte, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Orban: Economia trebuie sa functioneze. Guvernul va adopta masuri pentru companii si angajati. Vom avea nevoie de rectificare inainte de termen

Premierul Ludovic Orban a declarat ca economia trebuie sa functioneze, asa ca Guvernul va adopta saptamana viitoare masuri rapide pentru sustinerea companiilor afectate si a angajatilor care au de suferit. El a precizat ca a modificat legislatia astfel incat sa poata face o rectificare bugetara inainte de termen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )