Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele declara stare de urgenta incepand de saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele declara stare de urgenta incepand de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

CORONAVIRUS. Estonia declara stare de urgenta

Inca o tara europeana declara stare de urgenta din cauza coronavirusului. Guvernul de la Tallinn a luat aceasta decizie vineri, dupa ce in Estonia au fost raportate 10 noi cazuri confirmate de coronavirus,.

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

UEFA a suspendat toate meciurile de Champions League si Europa League, de saptamana viitoare

ReprezentantiiUEFAau anuntat, vineri, ca toate competitiile organizate de forul european si programate, initial, saptamana viitoare, vor fi suspendate, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

AGENTIILE DE PRESA: Negocierile Brexitului de saptamana viitoare la Londra, anulate din cauza crizei coronavirusului

Uniunea Europeana si Regatul Unit au hotarat sa anuleze negocierile cu privire la Brexit prevazute la Londra saptamana viitoare, din cauza crizei noului coronavirus, a anuntat Guvernul britanic intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

Adina Anghelescu: Cred ca pana saptamana viitoare, vom ajunge la peste 100 de cazuri!

Adina Anghelescu a vorbit in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, despre rapiditatea cu care se raspandeste virusul care a ingrozit o lume intreaga, motiv pentru care, considera ca starea de urgenta in Romania ar trebui instituita si declarata. De asemenea, Adina Anghelescu considera ca numarul de cazuri cu coronavirus la nivel national va ajunge la peste 100.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )