Libnet.ro
UNICEF

12:30

263 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu. Monica Anisie: Sunt 11 judete in care nu avem nicio unitate in aceasta situatie (VIDEO)

B1 B1,
263 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu. Monica Anisie: Sunt 11 judete in care nu avem nicio unitate in aceasta situatie (VIDEO)

Un numar de 12. 423 de unitati de invatamant functioneaza in scenariul verde, 4. 915 in cel galben, iar 263 in rosu, a anuntat Monica Anisie, ministrul Educatiei, in declaratia de presa de duminica,. continuă pe B1

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

Ministerul Educatiei: 238 de unitati scolare incep anul in scenariul rosu, cu invatamant exclusiv online

Ministerul Educatiei si Cercetarii a centralizat datele din intraga tara referitoare la inceperea anului scolar si a transmis, vineri, ca 12. 610 de unitati de invatamant vor invata in Scenariul 1, 4. 892 in Scenariul 2, 238 in Scenariul 3 si sapte unitati vor combina scenariul galben cu cel verde.

Anisie: in acest moment, sunt aproximativ 100.000 elevi care vor invata in scenariul rosu

Monica Anisie a afirmat ca un numar de circa 100. 000 de elevi vor invata in scenariul rosu si anume in sistem online, iar inspectoratele scolare au transmis ca nu sunt probleme in asigurarea de echipamente, lucru care intra in sarcina unitatii de invatamant.

Monica Anisie: 263 de scoli vor incepe cursurile in scenariul rosu 106 cadre didactice spitalizate la nivel national

Ministerul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, ca 263 de scoli vor incepe cursurile in scenariul rosu, iar 4. 915 in scenariu galben. Potrivit Ministerului, 106 de cadre didactice sunt spitalizate la nivel national din cauza Covid si 293 cadre didactice sunt in carantina, dar doresc sa isi desfasoare activitatea in sistem online.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre cadrele didactice din scenariul rosu: Pot participa la cursuri in aceasta perioada in sistem online (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a facut o serie de precizari cu privire la inceperea noului an scolar, in contextul in care anumite unitati de invatamand din Capitala au solicitat un alt scenariu de.

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

238 de scoli se incadreaza in scenariul rosu, potrivit caruia, cursurile se vor desfasura online. Numarul ar putea creste in saptamanile urmatoare, in contextul in care specialistii se asteapta la.

Monica Anisie: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat joi, dupa o sedinta la minister la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca de luni elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete, informeaza News. ro.

Monica Anisie: Copiii nu pierd locul la gradinita daca sunt cazuri punctuale in care parintii se tem si vor sa ii mai tina acasa 10, 15 zile in situatii particulare, conducerea unitatii de invatamant poate sa dea voie insotitorului sa intre

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat ca daca sunt situatii punctuale, copiii nu isi vor pierde locul la gradinita in eventualitatea in care parintii au temeri legate de debutul noului an.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit in studioul B1 TV, sambata, cu mai putin de 48 de ore ramase pana la ziua in care va debuta noul an scolar. Cu aceasta ocazie, ea s-a aratat optimista pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )