Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Educatiei, mesaj pentru tinerii care incep maine Bacalaureatul de toamna

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, mesaj pentru tinerii care incep maine Bacalaureatul de toamna

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le-a transmis pe Facebook, un mesaj elevilor care sustin, incepand de luni, examenul de Bacalaureat in cadrul celei de-a doua sesiuni. continuă pe Antena3

MONICA ANISIE, MESAJ CATRE ELEVII CARE SUSTIN DE LUNI BACALAUREATUL: Credeti intotdeauna in voi si veti reusi

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le-a transmis astazi un mesaj elevilor care saptamana viitoare vor sustine probele scrise din cadrul celei de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an.

Ministrul Educatiei: Fiecare autoritate publica locala trebuie sa achizitioneze masti pentru buna desfasurare a activitatilor in unitatile de invatamant

Fiecare autoritate publica locala trebuie sa se ocupe de achizitionarea mastilor de protectie pentru elevi, odata cu inceperea noului an scolar. O spune ministrul Educatiei, Monica Anisie, care precizeaza.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce, din noul an scolar

Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din anul scolar 2020-2021, a anuntat Monica Anisie, ministrul Educatiei, joi, la Parlament. Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din noul.

Marius Budai, mesaj pentru Guvernul_IOC (Iohannis, Orban, Citu): in fata unei crize sanitare si a unei crize economice, ori esti precaut, ori esti....!

Deputatul PSD Marius Constantin Budai, fost ministru al Muncii, transmite un mesaj guvernului pe care il numeste IOC Iohannis, Orban, Citu), si despre care spune ca nu exista in plan extern, parafrazandu-l pe presedinte.

Ministrul Educatiei: Declaratia pe proprie raspundere, necesara elevilor la intrarea in scoli nu a fost propusacu scopul detrage parintii la raspundere penala

Ministerul Educatiei, Monica Anisie a vorbit, vieneri seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3 despre felul in care va incepe scoala, dar si despre raspunderea pe care si-o asuma parintii in.

Raspunsul lui Vela pentru restaurantele care se plang ca au terasele goale: Sunt pline de politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a gasit solutia pentru a le inchide gura reprezentantilor.

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Curg amenzile pentru romanii care nu respecta masurile de protectie in contextul pandemiei: Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de mii de operatori economici

Autoritatile au dat amenzi usturatoare romanilor care nu au respectat masurile de protectie sanitara in ultimele zile. Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )