Libnet.ro
UNICEF

11:30

Curg amenzile pentru romanii care nu respecta masurile de protectie in contextul pandemiei: Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de mii de operatori economici

B1 B1,
Curg amenzile pentru romanii care nu respecta masurile de protectie in contextul pandemiei: Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de mii de operatori economici

Autoritatile au dat amenzi usturatoare romanilor care nu au respectat masurile de protectie sanitara in ultimele zile. Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de. continuă pe B1

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Veste extraordinara pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce conditii sunt

Perioada asta cu muncit de acasa i-a facut pe multi romani sa-si dea seama ce probleme grave au apartamentele lor. Exista o speranta insa. Daca stai bine cu locul de munca, poate ar.

MAE, mesaj de ultima ora pentru romanii care intentioneaza sa calatoreasca in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, in aceasta seara, un mesaj pentru romanii care intentioneaza sa calatoreasca in strainatate in urmatoarea perioada.

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

Romanii care pot sa iasa mai repede la pensie. Conditia este sa locuiasca in aceste zone

Romanii care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de opt kilometri in jurul acestora, pot iesi la pensie cu doi ani mai devreme fata de varsta standard de pensionare.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Anul 2020 a fost dificil din cauza crizei medicale, dar romanii au cateva probleme mari cu bancile. Aflam despre acestea acum. Pe cat de mult au incercat bancile sa vina cu solutii digitale.

Romanii care tranziteaza Serbia in mai putin de 12 ore nu mai trebuie sa prezinte un test COVID-19

Tranzitul persoanelor ce calatoresc din Romania prin Serbia, care nu depaseste o durata de 12 ore, este permis fara obligativitatea prezentarii unui test COVID-19 negativ, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE).

MAE: Romanii care tranziteaza in mai putin de 12 ore Serbia nu vor mai prezenta un test COVID-19

Tranzitul persoanelor care calatoresc din Romania prin Serbia si care nu depaseste o durata de 12 ore este permis fara obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ PCR) privind infectia cu virusul SARS-CoV-2, a informat, azi, Ministerul Afacerilor Externe, conform Agerpres.

Raspunsul lui Vela pentru restaurantele care se plang ca au terasele goale: Sunt pline de politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a gasit solutia pentru a le inchide gura reprezentantilor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )