Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, anunt despre viitorul politic al lui Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, anunt despre viitorul politic al lui Dacian Ciolos

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, considera ca premierul Dacian Ciolos si-ar putea gasi cu usurinta locul in viitorul Guvern, daca ar dori si-si continue activitatea, fiind, in opinia sa,. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, anunt important pentru elevi. Ce se intampla cu temele de casa

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, considera ca elevii ar trebui sa rezolve temele in timpul orelor de curs si nu acasa cu parintii, scrie agerpres. ro. intrebat, la o televiziune de stiri,.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru: Temele ar trebui rezolvate in timpul in care copiii sunt in scoala

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, considera ca elevii ar trebui sa rezolve temele in timpul orelor de curs si nu acasa cu parintii.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru: Eu, ca parinte, nu as plati fondul clasei, dar oricine poate face o donatie scolii

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, sustine ca parintii ar trebui sa beneficieze de posibilitatea de a face donatii scolilor, daca doresc acest lucru, insa numai in limitele unei reglementari.

INTERVIU. Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, explica de ce universitatile romanesti nu se afla in Top 500 mondial: Pentru performanta, este nevoie ca profesorii sa fie motivati sa faca cercetare

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, evidentiaza stilul antreprenorial eficient in care sunt conduse universitatile de varf. Dar, apreciaza, intr-un interviu acordat Romaniei libere, ca un avantaj pentru universitatile europene in general, si pentru cele romanesti in particular, il reprezinta pastrarea unui echilibru intre corpul profesoral, senatul universitar si conducerea universitatii.

Mircea Dumitru, despre amanarea concursurilor pentru directorii de scoli: Politicul nu vrea sa piarda controlul asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, sustine ca depunerea unui amendament la Comisia pentru invatamant din Senat pentru modificarea Legii Educatiei, care prevede amanarea concursurilor pentru posturile de directori de scoli, poate fi explicata prin faptul ca factorul politic nu doreste sa piarda controlul asupra acestora.

Politicul nu vrea sa piarda controlul asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca depunerea unui amendament la Comisia pentru invatamant din Senat pentru modificarea Legii Educatiei, care prevede amanarea concursurilor pentru posturile de directori de scoli, poate fi explicata prin faptul ca factorul politic nu doreste sa piarda controlul asupra acestora.

Mircea Dumitru: Miza blocarii concursului pentru directorii de scoli este ca PSD sa nu piarda controlul politic asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, duminica, intr-o emisiune la postul TV Digi24, ca miza blocarii concursurilor pentru directorii de scoli, prin amendamentul PSD de la comisia de invatamant a Senatului, este aceea de a nu pierde controlul politic asupra scolilor.

Mircea Dumitru: Miza blocarii concursului pentru directorii de scoli este ca politicul sa nu piarda controlul asupra scolilor

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, duminica, intr-o emisiune la postul TV Digi24, ca miza blocarii concursurilor pentru directorii de scoli, prin amendamentul PSD de la comisia de invatamant a Senatului, este aceea de a nu pierde controlul politic asupra scolilor.

Ministrul Educatiei doreste un Bacalaureat diferentiat

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru pledeaza pentru introducerea unui examen de bacalaureat diferentiat. Despre aceasta masura s-a mai vorbit, dar de fiecare data imediat dupa afisarea rezultatelor, cand toata lumea era nemultumita din cauza numarului mare de absolventi care rateaza acest examen important. Mircea Dumitru a sustinut, in direct la TV, ca o astfel de diferentiere ar fi in sprijinul elevilor: Lucram de foarte mult timp la ideea aceasta de a largi putin orizontul filierelor scolare pe care le avem.

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei: Eu, ca parinte, nu am platit la fondul clasei

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, sustine ca parintii ar trebui sa beneficieze de posibilitatea de a face donatii scolilor, daca doresc acest lucru, insa numai in limitele unei reglementari foarte clare care sa ii puna la adapost si pe directori si pe diriginti si pe parinti, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )