Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a avut o postare controversata pe contul ei de Facebook, in care. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre cadrele didactice din scenariul rosu: Pot participa la cursuri in aceasta perioada in sistem online (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a facut o serie de precizari cu privire la inceperea noului an scolar, in contextul in care anumite unitati de invatamand din Capitala au solicitat un alt scenariu de.

Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, pentru ca orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala, iar toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii. Fiindca sunt sincera, nu e bine! Dar oare ce e bine in viziunea acestor oameni?, se intreaba Anisie.

Ministrul Educatiei, cu cateva zile inainte de inceperea anului scolar: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu! Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a transmis un mesaj dur pe Facebook la adresa celor care critica modul in care a fost pregatita in contextul pandemiei de coronavirus inceperea noului an.

Monica Anisie, reactie exploziva inainte de inceperea scolii: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!

Inceputul noului an scolar aduce nemultumiri si incertitudini in randul autoritatilor, dar si al parintilor, al elevilor si al profesorilor. Acuzatiile se tin lant dupa ce, inainte cu trei zile de inceperea scolii, toata lumea descopera ca informatiile transmise sunt confuze si nimeni nu stie exact ce urmeaza sa se intample. Monica Anisie, mesaj disperat .

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: 293 de cadre didactice aflate in carantina vor preda online

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat ca exista 293 de cadre didactice aflate .

Monica Anisie: 106 cadre didactice din toata tara se afla internate in spital

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a declarat duminica seara, ca 106 cadre didactice din toata tara se afla internate in spital, iar 91 sunt in concediu medical si nu vor putea sa fie prezente in salile de clasa. in acelasi timp, aproape 300 de cadre didactice care se afla in carantina si-au exprimat dorinta de a face scoala online.

Dincu: PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a anuntat ca partidul din care face parte solicita premierul Ludovic Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie, pentru ca nu a gestionat bine masurile pentru inceperea anului scolar si pentru ca insasi ea a recunoscut cu sinceritate ca nu mai intelege nimic din ce se intampla in jurul ei.

PSD cere demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, din cauza modului in care a fost gestionata inceperea scolii

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD solicita premierului Orban demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru felul in care a gestionat inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19.

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Avizul epidemiologic nu este obligatoriu acum

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, sambata, ca avizul epidemiologic nu este obligatoriu acum, ci doar in cazul in care copilul lipseste de la scoala suferind de o boala, iar apoi reintra in colectivitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )