Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre cadrele didactice din scenariul rosu: Pot participa la cursuri in aceasta perioada in sistem online (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre cadrele didactice din scenariul rosu: Pot participa la cursuri in aceasta perioada in sistem online (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a facut o serie de precizari cu privire la inceperea noului an scolar, in contextul in care anumite unitati de invatamand din Capitala au solicitat un alt scenariu de. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a avut o postare controversata pe contul ei de Facebook, in care.

Monica Anisie: 106 cadre didactice din toata tara se afla internate in spital

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a declarat duminica seara, ca 106 cadre didactice din toata tara se afla internate in spital, iar 91 sunt in concediu medical si nu vor putea sa fie prezente in salile de clasa. in acelasi timp, aproape 300 de cadre didactice care se afla in carantina si-au exprimat dorinta de a face scoala online.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: 293 de cadre didactice aflate in carantina vor preda online

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat ca exista 293 de cadre didactice aflate .

Monica Anisie, despre ce se va intampla cu elevii care nu mai pot tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a incercat sa explice ce se va intampla cu elevii care vor simti nevoia sa isi dea masca jos, avand in vedere perioada lunga de timp pe care acestia vor fi obligati sa o poarte zilnic.

PSD cere demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, din cauza modului in care a fost gestionata inceperea scolii

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD solicita premierului Orban demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru felul in care a gestionat inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19.

Dincu: PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a anuntat ca partidul din care face parte solicita premierul Ludovic Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie, pentru ca nu a gestionat bine masurile pentru inceperea anului scolar si pentru ca insasi ea a recunoscut cu sinceritate ca nu mai intelege nimic din ce se intampla in jurul ei.

Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este de parere ca ghidul de siguranta sanitara pentru redeschiderea unitatilor de invatamant au fost transmise in timp util. Dupa cum bine se stie, din punct de.

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Avizul epidemiologic nu este obligatoriu acum

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, sambata, ca avizul epidemiologic nu este obligatoriu acum, ci doar in cazul in care copilul lipseste de la scoala suferind de o boala, iar apoi reintra in colectivitate.

MONICA ANISIE: Am recomandat sa nu se organizeze festivitati de inceput de an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, miercuri seara, ca a recomandat inspectorilor scolari generali sa nu organizeze festivitati la inceputul anului scolar, precizand insa ca directorii unitatilor de invatamant deja luasera decizia sa nu faca astfel de manifestari.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )