Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul de Externe anunta ca Romania isi muta Ambasada de la Bagdad

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Externe anunta ca Romania isi muta Ambasada de la Bagdad

Ambasada Romaniei de la Bagdad este in proces de relocare, a anuntat ministrul de Externe Bogdan Aurescu. Acesta, impreuna cu ministrul Apararii Nicolae Ciuca au fost prezenti miercuri la audierile sedintei comuna a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare din Senat. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Ambasada Romaniei de la Bagdad va fi relocata, dupa cum au anuntat, miercuri, autoritatile. Vestea a fost una care a venit in cadrul sedintei comune a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare, din Senat. Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au dezvaluit si motivul unei astfel de decizii. Motivul pentru .

Ministrul Muncii anunta desfiintarea ghiseelor de la Casele de pensii: Functionarii si pensionarii trebuie sa poata vorbi de la egal la egal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca vrea sa sefiinteze ghiseele de la Casele de Pensii pentru ca isi doreste ca pensionarii sa nu ami fis pusi intr-o postura umilitoare in fata.

Cutremur in randul bugetarilor. Ministrul Agriculturii anunta restructurari

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa fie reduse 15% din posturile din minister si din institutiile subordonate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )