Libnet.ro
UNICEF

17:30

Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Ambasada Romaniei de la Bagdad va fi relocata, dupa cum au anuntat, miercuri, autoritatile. Vestea a fost una care a venit in cadrul sedintei comune a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare, din Senat. Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au dezvaluit si motivul unei astfel de decizii. Motivul pentru . continuă pe Playtech

Ministrul de Externe anunta ca Romania isi muta Ambasada de la Bagdad

Ambasada Romaniei de la Bagdad este in proces de relocare, a anuntat ministrul de Externe Bogdan Aurescu. Acesta, impreuna cu ministrul Apararii Nicolae Ciuca au fost prezenti miercuri la audierile sedintei comuna a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare din Senat.

Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc. Reactia lui Vladimir Putin

Televiziunea de stat de la Moscova a anuntat ca guvernul de la Kremlin si-a dat demisia in bloc. Motivele care au dus la aceasta decizie. Reactia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin. Discurs in fata natiunii. Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc Premierul Dmitri Medvedev a facut acest anunt la scurt timp .

Simona Halep si motivul pentru care crede ca 2020 va fi un sezon cu noi performante

A debutat in noul sezon cu o victorie 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) si spera sa mearga cat mai departe in turneul de la Adelaide. Simona Halep a vorbit cu presa despre anul 2020 si a spus care este motivul pentru care are toate motivele sa spere ca va obtine noi performante in circuitul WTA.

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

Motivul pentru care Carmen de la Salciua s-a impacat cu fostul sot. Ce spune despre Culita Sterp

Cantareata Carmen de Salciua s-a impacat recent cu fostul ei sot, Culita Sterp. Cuplul are o deja o istorie zbuciumata. Carmen de Salciua, despre reimpacarea cu fostul sot Culita Sterp s-a reimpacat recent cu Carmen de Salciua si se bucura acum de momente de liniste. Cei doi care au uimit lumea showbiz-ului cu reimpacarea loc, .

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

DUMITRU BUZATU (PSD): Singurul motiv pentru care ar trebui facute anticipate ar fi ca exista un program de guvernare ascuns

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marti ca singurul motiv pentru care alegerile anticipate ar trebui facute este acela ca ar exista un program de guvernare ascuns , pe care liberalii nu vor sa-l devoaleze acum si vor sa-si scurteze cat mai mult posibil sederea la guvernare pentru a-l pune in aplicare dupa ce vor obtine o majoritate parlamentara, potrivit Agerpres.

Firea, un nou atac la adresa Guvernului: Motivul real pentru care vor anticipate este ca sa nu majoreze pensiile si salariile din educatie

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, lanseaza un nou atac la adresa Guvernului Orban, ea sustinand ca motivul real al alegerilor anticipate ar fi ca PNL nu vrea sa majoreze punctul de pensie si salariile din invatamant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )