Libnet.ro
UNICEF

15:00

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a . continuă pe Playtech

LOTO 649. Numerele extrase duminica, 15 martie 2020. Schimbare de ultima ora de la Loteria Romana

Extragerea loto de duminica, 15 martie 2020, nu a fost transmisa la ora obisnuita.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Loteria Romana: Report de milioane de lei la Joker pentru extragerile de duminica, 15 martie

Un report de aproximativ 6,87 milioane lei 1,43 milioane de euro) se inregistreaza la categoria I a jocului Joker, pentru tragerile loto care vor avea loc duminica, informeaza Loteria Romana.

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Mihai Gadea, apel de ultima ora pentru romani: Zilele acestea exista o singura batalie. Si sta in puterea noastra sa nu o pierdem!

Mihai Gadea a facut, duminica seara, la Sinteza zilei, un apel de ultima ora pentru romani.

OFICIAL Decizie de ultima ora: Turneul de la Roland Garros a fost reprogramat. Cand se va juca la Paris

Federatia Franceza de Tenis a anuntat, marti, amanarea turneului de la Roland Garros pentru toamna acestui an, in intervalul 20 septembrie - 4 octombrie. Decizia este una radicala, francezii incercand sa speculeze o sectiune a calendarului competitional in care, in mod normal, erau programate turnee pe hard, in China si Japonia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )