Libnet.ro
UNICEF

20:01

Top 7 destinatii calde pentru cei care vor sa fuga de iarna

Adevărul Adevărul,
Top 7 destinatii calde pentru cei care vor sa fuga de iarna

Ideea unei saptamani sau doua petrecute in temperaturi primavaratice, departe de contextul de zi cu zi, e de nerefuzat. Echipa momondo. ro propune sapte destinatii calde pentru cei care vor sa fuga de iarna. continuă pe Adevărul

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu cei care vor primi bonuri de masa

Anunt important pentru angajatii din Romania. Acestiavor primi bonuri de masa mai mari. Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata. Valoarea bonurilor de masa a crescut din nou,.

Olguta Vasilescu: Vom avea doua categorii de pensionari, cei care au contribuit peste 10 ani si sub 10 ani/ La stabilirea pensiei se vor lua in calcul toate veniturile avute/ Am indeplinit tot ce am promis

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca in stabilirea cuantumului pensiei se va lua in calcul acordul global, adica toate veniturile avute de pensionari al 13-lea salariu etc. Vasilescu spune ca va fi facuta o diferentiere intre pensionarii care au stagiul de cotizare mai mic de 10 ani fata de cei care au contribuit peste 10 ani, dar nu vor exista taieri de pensii. Impozitul pentru pensiile mai mari de 2000 d elei va fi de 10%. Despre pilonul I si II de pensii: Ii vom lasa pe oameni sa opteze. In perioada urmatoare vom veni cu date despre ce pensie va avea fiecare dupa cei 20 de ani de contributii fiindca multi se iluzioneaza ca vor avea pensii mari.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici...

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici se vindeca in mod miraculos. Totul pare sa se datoreze unei icoane vechi de 200 de ani. Povestea spune ca in urma unui vis, un.

China pregateste TRENURI care vor rula cu 400 km/h! (VIDEO)

China tine sa mai bata un record mondial la capitolul civilizatie odata cu pregatirea unor noi trenuri super-rapide care vor rula cu 400 km/h, scrie Hotnews. Trenurile chineze sunt deja uimitor de rapide. Din 21.

Cei care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor risca amenzi uriase

Locatarii si proprietarii de firme care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor vor fi sanctionati de politistii locali. Acestia ar putea primi amenzi de pana la cateva mii de.

Semnal de alarma tras de un medic: Printre cei care au murit de gripa cred ca sunt persoane care au avut aceasta boala fara sa stie. Atentie la simptome!

Numarul persoanelor care mor din cauza gripei creste alarmant. Medicul primar ORL Elena Latcan trage un semna de alarma referitor la decesele provocate de gripa. Eu cred ca una din cauzele agravarii.

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

Marea Britanie: Cetatenii din UE care vor sa se mute in tara vor putea ramane pe termen nedefinit, insa nu isi vor putea aduce imediat si familiile

Cetatenii din Uniunea Europeana care doresc sa se stabileasca in Marea Britanie in perioada de dupa Brexit vor putea ramane aici pe termen nedefinit, insa nu isi vor putea aduce automat si familiile cu ei, a subliniat guvernul londonez miercuri, informeaza Reuters.

Primaria Capitalei promite ajutor pentru parintii care nu au unde sa-si tina copiii, cat timp ei sunt la serviciu, iar scolile sunt inchise (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat ca scolile de stat din Bucuresti vor fi inchise toata saptamana, din cauza conditiilor meteo extreme care se vor manifesta si in zilele urmatoare. Detalii AICI) Totodata, primarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )