Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministrul Finantelor: Se lucreaza la amendarea OUG 114 si o solutie va fi anuntata zilele urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: Se lucreaza la amendarea OUG 114 si o solutie va fi anuntata zilele urmatoare

In prezent Guvernul lucreaza la amendarea OUG 1142018 si o solutie va fi anuntata de premierul Ludovic Orban zilele urmatoare, a declarat joi ministrul finantelor Florin Citu, la Digi 24. continuă pe Hotnews

Ce spune ministrul Finantelor despre controversata OUG 114: Sunt vesti bune

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin.

Florin Citu: Se lucreaza la amendarea OUG 114. Cand va fi anuntata o solutie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara ca guvernul lucreaza la amendarea OUG 1142018, iar o solutie in acest sens va fi anuntata zilele urmatoare. La OUG se lucreaza si sper.

Orban nu exclude varianta modificarii OUG 114 prin asumarea raspunderii Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se pregatesc modificari la OUG 114, care vor fi adoptate prin a.

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru corectiile necesare la OUG 114: Daca nu va exista o majoritate in Parlament sau timpul necesar (VIDEO)

Guvernul Orban si-ar putea asuma raspunderea pentru o serie de corectii la OUG 114, a anuntat miercuri premierul, care a catalogat actul normativ introdus in guvernarea PSD-ALDE drept unul.

Ludovic Orban: Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal Bugetul pe 2020 va fi dificil de facut

Vrem sa facem corectii la OUG 114, care e un act criminal. Vrem sa anulam toate taxele tampite; pe sistemul bancar, pe sistemul energetic. Cumparam gazul si energia electrica la pret aproape dublu fata de pretul la care e cumparata energia in Germania. Cum sa fii competitiv in asemenea conditii? Aici au adus reglementarile si politicile statului monopolist in domeniul energiei, a spus miercuri premierul Ludovic Orban la conferinta cu tema Buget si fiscalitate 2020: dinspre politica oficiala spre mediul de afaceri. El s-a referit copios la masurile mincinoase si perfide care au fost introduse in sistemul fiscal.

Ministrul Finantelor: Daca foloseam metoda PSD, puteam sa reducem deficitul din pix. Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu si-au asumat acest buget (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca guvernul liberal ar fi apleat la metoda PSD ar fi putut sa reduca deficitul bugetar din pix si a.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

SALARIUL MINIM. Anuntul-soc facut de ministrul Finantelor: Se va renunta, este discriminatoriu

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca de anul viitor se va renunta la salariul minim diferentiat pentru studiile superioare, deoarece este discriminatoriu. Romania.

Ministrul Finantelor acuza PSD de furt si neglijenta. Citu: Cu aceasta rectificare, punem punct unei pratici mizerabile prin care banii publici erau folositi de baroni locali (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a subliniat ca rectificarea bugetara propusa de Guvernul Orban pune punct unei practici mizerabile prin care banii, care trebuiau sa ajunga catre cheltuieli sociale er.

Ministrul Finantelor face acuzatii grave: Banii care trebuiau sa ajunga pentru cheltuieli sociale erau folositi pentru baroni locali

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca rectificarea bugetara era necesara. Potrivit ministrului, rectificarea are rolul de a indrepta si de a repara toate prostiile facute de PSD in ultimii trei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )