Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul Fondurilor Europene anunta ca a obtinut un miliard de euro pentru IMM-uri de la Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Fondurilor Europene anunta ca a obtinut un miliard de euro pentru IMM-uri de la Comisia Europeana

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat cresterea pana la 1 miliard de euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici - bani europeni si fonduri de la buget - in urma negocierilor cu Comisia Europeana, suma fiind complementara lansarilor de proiecte ce se au in vedere pentru incurajarea antreprenoriatului in economia post pandemica. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Fondurilor Europene anunta ca a obtinut 1 miliard de euro pentru IMM-uri de la Comisia Europeana

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat cresterea pana la 1 miliard de euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici - bani europeni si fonduri de la buget - in urma negocierilor cu Comisia Europeana, suma fiind complementara lansarilor de proiecte ce se au in vedere pentru incurajarea antreprenoriatului in economia post pandemica.

Noi fonduri de 1 miliard Euro pentru firmele romanesti, prin 4 instrumente negociate acum

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) romanesti vor putea accesa fonduri nerambursabile si alte forme de sprijin prin 4 noi instrumente de interventie in valoare totala de 1 miliard de euro, ce vor fi sustinute din fonduri europene, care se afla in prezent inca sub negocieri intre Romania si Comisia Europeana, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Comisia Europeana ne aloca 1 miliard euro pentru IMM-uri

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, intr-o dezbatere online gazduita de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, o crestere de pana la 1 miliard euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici.

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, anunta modificarea OUG privind bonusul pentru personalul medical. Vor beneficia si alte categorii profesionale. Decizia apartine managerilor de spitale

Ministrul Fondurilor Europene a avut o videoconferinta de patru ore, in care a raspuns la intrebarile medicilor despre acordarea stimulentelor financiare si despre achizitionarea echipamentelor medicale si de pr.

1 miliard euro pentru IMM-uri obtinut de Ministerul Fondurilor Europene de la Comisia Europeana

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, intr-o dezbatere online gazduita de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, o crestere de pana la 1 miliard euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici.

Fond de investitii de 92 milioane euro pentru startup-uri IT cu proiecte post-COVID

Fondul de investitii Partech anunta un nou buget de 92 milioane de euro pentru startup-uri IT cu proiecte in domenii precum sanatate, servicii, ecommerce, mobilitate si computing, care sa ajute la repornirea economiei dupa perioada pandemiei COVID-19.

Abatorul Peris investeste doua milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Abatorul Peris, una dintre cele mai mari si moderne unitati de procesare a carnii de porc din Romania, anunta o investitie in valoare de 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare pentru sectiile de procesare carne ale.

Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat, miercuri dupa-amiaza, planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro elaborat de Guvernul Frantei pentru redresarea companiei Renault, relateaza Reuters citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3215 seconds )