Libnet.ro
UNICEF

14:15

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,. continuă pe B1

VIDEO Liderul Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus

Liderul Partidului Democrat PD) din Italia, Nicola Zingaretti, a fost diagnosticat cu coronavirus. El a facut anuntul pe Facebook, precizand ca este izolat acasa.

AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic major din Europa care este afectat de coronavirus, scrie DPA.

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat din Italia, a fost diagnosticat cu coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Presedintele Partidului Democrat din Italia, primul lider politic important din Europa infectat cu noul coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic important din Europa care este afectat de noul coronavirus, scrie DPA.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

O aeronava s-a intors fara calatori din Singapore dupa ce un pasager a fost diagnosticat cu coronavirus

O aeronava a Turkish Airlines s-a intors joi dimineata fara calatori la Istanbul la comanda autoritatilor din Singapore dupa ce un pasager al cursei a fost diagnosticat cu coronavirus, relateaza Reuters.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Drama uriasa pentru o romanca din Italia. Femeia nu si-a putut inmormanta mama pentru ca a fost izolata la domiciliu

O romanca din Italia traieste drama vietii ei. Plecata in tara sa-si inmormanteze mama, a fost pusa in izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus.

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE.

Romanca din Italia, diagnosticata cu coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Femeia are 43 de ani si locuieste in Lombardia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )