Libnet.ro
UNICEF

17:45

Proportiile dezastrului din Italia, cel mai afectat stat de COVID-19 dupa China: 366 de decese, dintre care 133 doar duminica. Chiar si seful armatei italiene a fost testat pozitiv

B1 B1,
Proportiile dezastrului din Italia, cel mai afectat stat de COVID-19 dupa China: 366 de decese, dintre care 133 doar duminica. Chiar si seful armatei italiene a fost testat pozitiv

Epidemia de COVID-19 continua sa faca ravagii in Italia. in prezent, exista aproape 6. 400 de persoane infectate cu noul coronavirus - cu peste 1. 300 testati pozitiv doar duminica +26,2%), in timp ce bilantul. continuă pe B1

Avertizare meteo de vreme rea. Sudul tarii, cel mai afectat de ploi si grindina

Vremea se strica in toata tara incepand de duminica dupa-amiaza. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de instabilitate atmosferica. Sudul tarii va fi cel mai afectat de ploi si vant puternic.

AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic major din Europa care este afectat de coronavirus, scrie DPA.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Romanca din Italia, diagnosticata cu coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Femeia are 43 de ani si locuieste in Lombardia.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

Basescu: Statul roman trebuie sa-i convinga pe romanii din Italia sa stea acolo de Paste

Statul roman trebuie sa ii convinga pe romanii din Italia sa nu vina in tara de sarbatori, pentru a nu raspandi coronavirusul, spune fostul presedinte Traian Basescu. De asemenea, el a spus ca ar trebui luate si masuri de restrangere a participarii la slujbele religioase din perioada Pastelui.

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

VIDEO Liderul Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus

Liderul Partidului Democrat PD) din Italia, Nicola Zingaretti, a fost diagnosticat cu coronavirus. El a facut anuntul pe Facebook, precizand ca este izolat acasa.

Daniela Buzatu, romanca din Italia infectata cu coronavirus: Situatia este scapata de sub control, desi Guvernul indeamna sa ramanem calmi

Daniela Buzatu, una dintre romancele din Italia infectate cu coronavirus, sustine ca situatia din peninsula este scapata total de sub control, desi Guvernul n. r. - italian) indeamna sa ramanem.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )