Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul interimar al Mediului cere demisia comisarului sef pe Bucuresti al Garzii de Mediu

Antena3 Antena3,
Ministrul interimar al Mediului cere demisia comisarului sef pe Bucuresti al Garzii de Mediu

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat miercuri Garzii Nationale de Mediu sa il demita pe comisarul sef pe Bucuresti, deoarece acesta nu s-a implicat eficient in problemele de mediu. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului cere demiterea sefului Garzii de mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a solicitat miercuri Garzii Nationale de Mediu schimbarea din functie a comisarului sef de pe Bucuresti, in urma informatiilor aparute in spatiul public si a unei implicari nu tocmai eficiente a institutiei in ceea ce inseamna monitorizarea problemelor de mediu.

Ministrul Mediului a cerut demisia conducerii APM Bucuresti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a solicitat, luni, demisia conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Bucuresti, afirmand, in contextul poluarii masive inregistrate in noaptea de 1 spre 2 martie in Capitala, ca nu este firesc ca cei din conducerea ministerului, cand avem astfel de depasiri, sa afle de pe Facebook.

MINISTRUL INTERIMAR AL CULTURII: Daca isi dau din nou palma PSD si USR, din nou voi primi aviz negativ in comisii

Ministrul interimar al Culturii Bogdan Gheorghiu, propus pentru a treia oara pentru aceasta functie, de aceasta data in Guvernul Florin Citu, a declarat intr-un interviu acordat News. ro ca optiunea sa este sa voteze acest Executiv, dar doar daca nu contravine unei decizii politice a conducerii partidului.

COSTEL ALEXE: Am solicitat schimbarea din functie a comisarului sef de la Garda de Mediu Bucuresti

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a solicitat comisarului general de la Garda Nationala de Mediu schimbarea din functie a comisarului general de la Garda de Mediu Bucuresti, din cauza unei implicari nu tocmai eficiente in ceea ce priveste monitorizarea problemelor de mediu cu care se confrunta Capitala.

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )