Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul de Interne anunta ca raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul de Interne anunta ca raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

Ministrul de Interne anunta prima masura dupa alegerile prezidentiale, primul tur

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat pentru Digi24 ca va face o evaluare tehnica pentru a vedea daca trebuie ceva imbunatatit pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019.

VIDEO: Raportul privind violentele din 10 august a fost declasificat pentru ancheta. Ministrul de Interne: DIICOT ne-a comunicat ca acest raport declasificat poate fi folosit acum in ancheta penala

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in cercetarea penala si care va putea fi facut public la finalul anchetei procurorilor.

EXCLUSIV B1.RO PRIMA REACTIE a DIICOT dupa declasificarea raportului despre 10 august: Noi nu avem ce sa desecretizam. Sunt acte din dosarul penal si urmarirea penala este nepublica

RO Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat, joi, ca raportul privind evenimentele din 10 august 2018 a fost desecretizat si trimis catre DIICOT. Purtatorul de cuvant al parchetului.

DIICOT: Raportul protestului din 10 august 2018 cuprinde evaluari cu privire reactia fortelor de ordine

DIICOT anunta ca raportul protestului din 10 august, intitulat Informarea privind manifestatia de protest desfasurata in municipiul Bucuresti in data de 10. 2018, si declasificat de MAI cuprinde evaluari cu privire la modul de derulare a evenimentelor si interventia fortelor de ordine.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Raportul Jandarmeriei cu privire la violentele din 10 august ar putea fi desecretizat luna aceasta

Ministrul de Interne crede ca raportul Jandarmeriei din cazul 10 august va ajunge integral la Parchet pana de 1 decembrie. Saptamana viitoare intentioneaza sa ceara structurilor subordonate sa desecretizeze piesa lipsa din dosarul instrumentat de DIICOT pentru violentele jandarmilor la mitingul diasporei, anunta Digi24.

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

Raportul referitor la protestele din 10 august, au fost declasificate si trimise catre DIICOT

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anuntat joi ca raportul privind interventia autoritatilor la protestele din 10 august 2018 a fost declasificat si a fost pus la dispozitia DIICOT, care are in desfasurare o ancheta penala. Raportul este declasificat, dar nu poate fi facut public inainte de a fi incheiata ancheta. Decizia apartine DIICOT, a subliniat ministrul, potrivit Digi24. ro.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )