Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ministrul Internelor, Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare. Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat sambata, ca din 15 iunie, autoritatile vor adopta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, iar noua etapa a relaxarii va veni.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa propunerile Jandarmeriei pentru protestele publice: Nu sunt asumate de MAI. Sa retraga toate punctele de vedere avansate la aceste discutii informale

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri, ca a solicitat Jandarmeriei sa retraga propunerile referitoare la adunarile publice. Modificarea legii ar fi putut duce la interzicerea protestelor care aduc.

Bulgaria renunta la restrictiile impuse de epidemie, din 15 iunie. Mastile nu vor mai fi obligatorii

Premierul Bulgariei Boiko Borisov a anuntat miercuri ca, din 15 iunie, masurile impuse de pandemia de coronavirus vor inceta, inclusiv nu va mai fi nevoie ca mastile de protectie sa fie purtate in spatiile inchise.

Bulgaria elimina toate restrictiile impotriva noului coronavirus din 15 iunie

Bulgaria va elimina toate restrictiile impuse in urma pandemiei de COVID-19 incepand din 15 iunie, i.

Jurnalistii Ziare.com: Patronatul a vrut sa schimbe politica editoriala Site-ul echipei care pleaca in masa, functional din 15 iunie - Pagina de Media

Echipa de la Ziare. com care a demisionat in masa sustine ca principala cauza a celor 32 de persoane care parasesc redactia ar fi intentia patronatului de a schimba politica editoriala si de a controla continul, scrie Pagina de Media. Noul site realizat de echipa care pleaca de la Ziare. com ar urma sa fie functional din 15 iunie.

Coronavirus in lume. Islanda impune din 15 iunie testarea la sosire sau carantina de 14 zile

Persoanele care vor sosi in Islanda incepand cu data de 15 iunie vor fi solicitate sa aleaga intre a face un test la noul coronavirus la sosirea in tara sau a intra in carantina timp de doua saptamani, a.

Germania relaxeaza din 15 iunie restrictiile de circulatie impuse statelor din Uniunea Europeana

Guvernul condus de cancelarul Angela Merkel va face primii pasi pentru a slabi restrictiile de circulatie la nivel european. Masurile vor intra in vigoare pe data de 15 iunie, potrivit Mediafax. Cabinetul condus de Angela Merkel va aproba miercuri draftul care include noile masuri, anunta Bloomberg.

Ministrul de Interne, noi detalii despre Politia Animalelor

Politia Animalelor ar putea fi un departament in cadrul structurii de Ordine Publica, a declarat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca aici ar putea lucra specialisti in domeniul penal, dar si in domeniul veterinar.

Tot mai putine cazuri noi de coronavirus. Nelu Tataru: Daca mentinem aceasta evolutie, ne gandim din 15 iunie la un alt pachet de masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca numarul cazurilor nou raportate de coronavirus e in continuare mic in Romania si, daca acest trend va fi mentinut si lucrurile nu vor scapa.

Pandemia Covid-19. Mastile nu vor mai fi obligatorii din 15 iunie, in Bulgaria

Din 15 iunie, in Bulgaria nu va mai fi obligatoriu portul mastii de protectie ca masura impotriva coronavirusului, a anuntat miercuri premierul Boiko Borisov, citat de dpa. Conform noilor reguli, vor inceta toate restrictiile legate de epidemie si vor ramane in vigoare doar masurile sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3341 seconds )