Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scoli inchise vineri, in mai multe judete, din cauza vremii

B1 B1,
Scoli inchise vineri, in mai multe judete, din cauza vremii

Scolile din mai multe judete vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Bucurestiul si 14 judete sunt vizate de un cod portocaliu de ninsori, viscol si frig, valabil pana pe 23 martie. continuă pe B1

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Muntenia, valabila pana la ora 10:00. Potrivit meteorologilor,.

O CELEBRA CANTAREATA internationata a ANULAT mai multe concerte din cauza unor PROBLEME DE AUZ (FOTO)

Celine Dion, celebra cantareata canadiana, a anulatmai multe concerte din Las Vegas din cauza unor probleme de auz. Concertele erau programate in perioada 27 martie 18 aprilie la The Colosseum din.

Vineri, zi libera pentru elevii din mai multe judete. Unde nu se face scoala

Mai multe judete din sudul tarii au decis sa suspende cursurile in ziua de vineri, 23 martie, ca urmare a fenomenelor meteo anuntate de ANM, scrie Ziare. com.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Vremea rea inchide unitatile de invatamant din mai multe judete din tara. Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza.

Judetul Giurgiu, sub avertizare Cod Portocaliu. Scoli inchise vineri si masuri speciale luate de autoritati

Joi, 22 martie, incepand cu ora 23. 00, judetul Giurgiu intra sub avertizare Cod Portocaliu de ninsoare abundenta, strat de zapada consistent, temporar viscol si vizibilitate scazuta.

Scolile vor fi inchise maine in judetul Prahova din cauza vremii

Autoritatile din Prahova au decis suspendarea in toate unitatile de invatamant din judet, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit, masura fiind luata in conditiile in care Prahova este unul dintre judetele pentru care meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de vreme rea, informeaza News. ro.

Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada

Centrul Infotrafic informeaza ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, din cauza conditiilor meteo. Tot in conditii de iarna se circula si pe strazile din Bucuresti, fiind valori ridicate de trafic pe arterele principale, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Scolile vor fi inchise vineri in Ilfov, Calarasi, Olt, Ialomita si Bucuresti, din cauza conditiilor meteorologice

Inspectoratele scolare judetene din Ilfov, Calarasi si Olt au decis sa inchida vineri toate scolile si gradinitele, din cauza conditiilor meteorologice. In Ialomita, vineri vor fi inchise scolile, insa raman deschise gradinitele cu program scolar prelungit. Amintim ca si in Bucuresti scolile si gradinitele se inchid vineri, dupa cum a anuntat in urma cu o zi primarul general Gabriela Firea.

Scolile vor fi inchise si vineri din cauza vremii. Elevii din Capitala si Calarasi nu merg la ore

Scolile din judetul Calarasi si din Capitala vor fi inchise vineri din cauza vremii, au anuntat cei e la ISU. Judetul Calarasi va fi sub cod portocaliu de ninsoare incepand de joi seara pana.

Lista judetelor in care scolile vor fi inchise vineri

Scolile si gradinitele din Ialomita, Ilfov, Calarasi, Olt si municipiul Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo dificile, au transmis autoritatile locale. Din acelasi motiv, in Ialomita vor fi inchise toate unitatile de invatamant cu exceptia gradinitelor cu program prelungit.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )