Libnet.ro
UNICEF

18:45

Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe

Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe. Trupul jurnalistulu NU va fi ridicat de la IML, iar cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu o pot face la Galeriile Mobius unde se afla pozele. continuă pe Antena3

TOTUL DESPRE FUNERALIILE LUI ANDREI GHEORGHE: Trupul jurnalistului, DEPUS de joi la Galeria Mobius din Bucuresti

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus, joi si vineri, la Galeria Mobius din Bucuresti, unul dintre locurile bucurestene de suflet ale jurnalistului. O carte de condoleante a fost deschisa, pentru.

Ultimul sfat si ultima lectie de la Andrei Gheorghe

Scriitorul Vasile Ernu a povestit lectia pe care i-a predat-o Andrei Gheorghe inainte sa moara, in timp ce jurnalistul Teodor Tita a dezvaluit ultimul sfat pe care i l-a dat regretatul om de radio si televiziune.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi dus joi la Galeria Mobius

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi dus joi la Galeria Mobius, dupa ce va fi preluat de la Institutul de Medicina Legala. Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata, a anuntat, marti,.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Mesajul fiicei lui Andrei Gheorghe: apel la decenta dupa aparitia unor poze cu trupul neinsufletit al tatalui. Cred ca merita sa-i tratati trecerea cu demnitate

In prima reactie dupa moartea lui Andrei Gheorghe, fiica sa, Anastasia, face un apel la decenta dupa ce sustine ca in presa online au aparut imagini cu trupul neinsufletit al tatalui ei, gest pe care il descrie drept o goana trista dupa audienta.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Mesajul cutremurator al familiei

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop.

Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

Ies la iveala noi detalii despre moartea omului de radio Andrei Gheorghe. Potrivit unor surse judiciare, acesta avea afectiuni cardiace si suferise in trecut un infarct. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost dus la.

De ce au deschis politistii dosar de moarte suspecta in cazul lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe a fost un prezentator si realizator de radio si televiziune din Romania. Trupul neinsufletit al celebrului om de radio si televiziune a fost gasit in baie, in seara.

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei sale. Murise cu 12 ore inainte. Singur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )