Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul de Interne: Noile carti electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021 Nu sunt obligatorii, dar fara ele nu se poate iesi din tara (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Interne: Noile carti electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021 Nu sunt obligatorii, dar fara ele nu se poate iesi din tara (VIDEO)

Marcel Vela a declarat ca Romania e obligata sa emita acte electronice de identitate din august 2019, prin urmare trebuie parcurse rapid toate procedurile astfel incat acest lucru sa se intample, intr-un. continuă pe B1

VIDEO Ministrul de Interne: Noile carti electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021 Noile documente vor avea si rol de card de sanatate

Cartile electronice de identitate vor fi eliberate incepand cu luna august a anului viitor, vor avea CIP si vor tine loc si de card de sanatate. Daca nu vor un astfel de document, romanii pot opta pentru o carte de identitate fara CIP, insa cu aceasta nu vor putea calatori in UE, avand nevoie de pasaport. Reprezentantii MAI au precizat insa ca romanii pot merge in Uniunea Europeana cu actualele acte de identitate, pana cand acestea vor expira. Deocamdata, costul de eliberare a unui astfel de document nu a fost stabilit, insa, potrivit reprezentantilor MAI, in statele UE acesta variaza intre 15 si 40 de euro.

Cand se schimba buletinele. Ce risca romanii care vor refuza noile carti de identitate prevazute cu cip

Noile carti de identitate electronice vor fi emise incepand cu data de 3 august 2021, a anuntat ministrul Afacerilor Interne. Dotate cu un cip care va permite autentificarea posesorului, noile documente vor putea fi folosite in paralel cu pasaportul pentru calatoriile in tarile membre UE.

Se schimba buletinele. Ce trebuie sa stie toti romanii despre noile carti de identitate

Un nou proiect al MAI face referire la schimbari majore legate de cartile de identitate ale romanilor, incepand cu varsta la care vei intra in posesia buletinului. Pana acum, un copil avea primul buletin de la varsta de 14 ani. Asa pare sa fi fost dintotdeauna. Daca se materializeaza un nou proiect al MAI, romanii .

Proiect MAI: Carti electronice de identitate de la 12 ani, cu CIP pe care sunt stocate date biometrice

Romanii vor putea opta pentru carti electronice de identitate incepand cu varsta de 12 ani, documente prevazute cu un CIP pe care sunt stocate imaginea faciala si doua amprente digitate si cu care se pot autentifica in Platforma informatica din asigurarile de sanatate, prevede un proiect pus, marti, in dezbatere de Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Se schimba varsta de la care trebuie sa-ti faci buletin. Cum vor arata noile carti de identitate si ce vei putea face cu ele

Ministerul de Interne anunta schimbarea actualelor carti de identitate incepand cu anul viitor. Proiectul aduce cateva schimbari importante.

Schimbari majore la cartile de identitate. Vor avea cip unic si card de sanatate

Cartile de identitate ar putea sa se schimbe din nou. Un proiect al MAI prevede ca noile carti de identitate sa fie eliberate de la varsta de 12 ani si sa contina datele biometrice ale titularului si un certificat digital de semnatura electronica.

Stirile ProTV: Cum arata noile carti de identitate ale romanilor. Vor contine cip, amprente si certificat digital

De anul viitor, vom avea buletine noi. Romania trebuie sa se alinieze standardelor europene si sa modifice formatul actualelor carti de identitate.

Carti de identitate noi: Toata lumea va avea buletin de la 12 ani, iar noul act va include un CIP (VIDEO)

Carti de identitate noi, electronice, de la anul. Un proiect de OUG va fi supus dezbaterii publice de Ministerul Afacerilor Interne. Noile acte ne vor permite sa circulam pe teritoriul statelor rmembre UE in conditii.

Romanii vor avea acte electronice identitate, ce vor fi eliberate obligatoriu pentru persoane cu varsta de 12 ani. Ce alte noutati aduce proiectul de OUG al MAI

Romania este obligata sa emita acte electronice de identitate, incepand din august 2021, a anuntat Ministerul Afacerilor Interne, care supune dezbaterii publice un proiect de Ordonanta de Urgenta, prin care se.

Se schimba regulile pentru pensionari. Ce a anuntat acum Ministrul Muncii. Un milion de persoane vor fi afectate

Zeci de mii de pensionari si-au primit pensiile pentru luna ianuarie cu o intarziere de cateva zile. Postasii le-au adus pensiile intre 10 si 20 ianuarie. Cei care nu vor fi gasiti de ei acasa, vor trebui, ulterior, sa ridice banii de la posta, dar nu mai tarziu de data de 22 ianuarie 2020. Se .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )