Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, nu va face nicio propunere pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat transmis de institutie, citat de Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Candidatii nu indeplinesc cerintele pentru DNA

ACTUALIZARE Procedura de selectie pentru postul de procuror-sef al DNA va fi reluata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nefacand nicio propunere din cei patru candidati pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. in urma desfasurarii procedurii de selectie, va aducem la cunostinta faptul ca nu se va face o propunere de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie dintre candidatii participanti, procedura urmand a fi reluata, a anuntat Ministerul Justitiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Vineri deliberam si ajungem la o concluzie in cazul candidaturilor pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala.

Sper sa anuntam astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele.

Vom anunta astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele.

E OFICIAL: TUDOREL TOADER schimba PLANUL pentru alegerea sefului DNA! Hotarare de ultima ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca, initial au fost stabilite trei zile pentru sustinerea interviului de catre candidatii pentru conducerea DNA, nestiind cati procurori se vor.

SONDAJ De ce crezi ca i-a respins Tudorel Toader pe toti candidatii la sefia DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins pe toti cei patru candidati la sefia DNA, procedura urmand sa fie reluata. Anuntul oficial face trimitere la calitatea programelor manageriale. Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, liderul PNL Ludovic Orban si presedintele USR Dan Barna au pus sub semnul intrebarii motivele deciziei, in timp ce Eugen Nicolicea a aparat-o. Sondaj HotNews. ro: De ce crezi ca a respins ministrul Toader toate cele patru candidaturi?.

Tudorel Toader iese la ATAC si cutremura Justitia: Pentru a se cunoaste adevarul...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie publica la dezvaluirea din proiectul procurorului DNA Marius Iacob, care sustine ca sunt inregistrate aproximativ 300 de cauze in care sunt vizati.

Tudorel Toader, despre cei patru candidati in cursa pentru sefia DNA: E foarte posibil ca niciunul sa nu fie ales

La o zi dupa ce s-a incheiat termenul de inscriere in cursa pentru sefia DNA, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, scrie Ziare. com .

Tudorel Toader a DECIS: Cand va fi anuntat numele viitorului sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a finalizat interviurile cu cei patru candidati la sefia DNA: Elena Grecu, fost procuror sef la Constanta, Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, Cristian Lazar, procuror.

Asteptam la interviu candidatii pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, astazi dimineata, ca cei patru candidati pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) sunt asteptati la interviu incepand cu ora 9. 00, el afirmand, din nou, ca este posibila si varianta ca niciunul dintre procurori sa nu fie propus pentru ocuparea acestei functii, informeaza News. ro.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )