Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vom anunta astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vom anunta astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele. continuă pe Ziarul Bursa

Sper sa anuntam astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele.

Toader: La ora 12.00 sper sa finalizam procedura si sa anuntam rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele.

UPDATE Dosarele candidatilor la sefia DNA, verificate astazi. Joi, interviurile cu ministrul Justitiei. T. Toader: Vineri ajungem la o concluzie n functie de care continuam procedura

Ministrul Justiei a anuntat in aceasta dimineata ca interviurile candidatilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, iar vineri vor fi deliberari si se va ajunge la o concluzie. Toader a reiterat ca e posibil ca unul din cei patru sa fi desemnat pentru sefia DNA, dar e posibil sa nu fie desemnat niciunul. Lista procurorilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectia pentru sefia DNA si programarea interviurilor se vor afisa astazi la sediul Ministerului Justitiei. Lista va fi publicata sipe pagina de internet a institutiei.

Ministerul Justitiei: Cei patru candidati pentru sefia DNA ntrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi

Cei patru candidati pentru sefia DNA, respectiv Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu, intrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi, anunta ministerul Justitiei, citat de Mediafax.

Vineri ajungem la o concluzie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala nominalizare sau se va relua procedura, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader, despre cei patru candidati in cursa pentru sefia DNA: E foarte posibil ca niciunul sa nu fie ales

La o zi dupa ce s-a incheiat termenul de inscriere in cursa pentru sefia DNA, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, scrie Ziare. com .

CRISTIAN LAZAR, candidat la conducerea DNA: Sunt pregatit. Ceilalti candidati sunt la fel de calificati

Cristian Lazar, procuror sef adjunct la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General si candidat la sefia DNA, a declarat joi ca este pregatit pentru interviul de la Ministerul.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a DOUA selectie pentru sefia DNA, dupa ce Tudorel Toader a RESPINS toti candidatii. Noua procedura lansata va dura o luna de zile

Dupa ce Tudorel Toader a respins candidaturile celor patru procurori candidati la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca a doua campanie de selectie de candidati.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a doua selectie pentru sefia DNA. Procedura va dura o luna.

Ministerul Justitiei organizeaza in perioada 06 august 06 septembrie 2018, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat.

Ministrul Justitiei anunta propunerea pentru sefia DNA

Ministerul Justitiei ar putea anunta vineri la ora 12:00 propunerea pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Cei patru candidati inscrisi in cursa - Florentina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )