Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sper sa anuntam astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sper sa anuntam astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele. continuă pe Ziarul Bursa

Vom anunta astazi rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele.

Toader: La ora 12.00 sper sa finalizam procedura si sa anuntam rezultatele pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri dimineata, ca spera ca pana la ora 12. 00 sa fie finalizata procedura de selectie pentru conducerea DNA si sa fie anuntate rezultatele.

Vineri ajungem la o concluzie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala nominalizare sau se va relua procedura, relateaza Agerpres.

Tudorel Toader, despre cei patru candidati in cursa pentru sefia DNA: E foarte posibil ca niciunul sa nu fie ales

La o zi dupa ce s-a incheiat termenul de inscriere in cursa pentru sefia DNA, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, scrie Ziare. com .

UPDATE Dosarele candidatilor la sefia DNA, verificate astazi. Joi, interviurile cu ministrul Justitiei. T. Toader: Vineri ajungem la o concluzie n functie de care continuam procedura

Ministrul Justiei a anuntat in aceasta dimineata ca interviurile candidatilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, iar vineri vor fi deliberari si se va ajunge la o concluzie. Toader a reiterat ca e posibil ca unul din cei patru sa fi desemnat pentru sefia DNA, dar e posibil sa nu fie desemnat niciunul. Lista procurorilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectia pentru sefia DNA si programarea interviurilor se vor afisa astazi la sediul Ministerului Justitiei. Lista va fi publicata sipe pagina de internet a institutiei.

Raluca Pruna: Sper ca actuala procedura pentru sefia DNA sa fie serioasa si nu scoate nimeni iepurasul din joben / Atacul lui Tudorel Toader ma onoreaza

Fostul ministru al Justitiei in Cabinetul Ciolos, Raluca Pruna, spune ca este onorata de atacul lansat de Tudorel Toader referitor la numirile la sefia DNA, precizand ca in timpul mandatului ei a respectat procedura legala de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Directiei. Pruna mai spune ca spera ca actuala procedura de selectie nu este o gluma si nimeni nu va scoate iepurasul din joben.

Ministerul Justitiei: Cei patru candidati pentru sefia DNA ntrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi

Cei patru candidati pentru sefia DNA, respectiv Florentina Mirica, Cristian Lazar, Marius Iacob si Elena Grecu, intrunesc conditiile legale pentru a sustine interviul joi, anunta ministerul Justitiei, citat de Mediafax.

Toader: Nu mai pot elimina niciun dosar din competitia pentru sefia DNA. Astazi decidem cnd se desfasoara interviurile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca in cursul acestei zile se va stabili exact cand se va desfasura interviul cu candidatii pentru functia de procuror-sef al DNA. El a spus ca toate dosarele au fost verificate de Directia de Resurse Umane si sunt complete, astfel ca nu mai poate elimina acum din competitie un candidat, relateaza news. ro.

CRISTIAN LAZAR, candidat la conducerea DNA: Sunt pregatit. Ceilalti candidati sunt la fel de calificati

Cristian Lazar, procuror sef adjunct la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General si candidat la sefia DNA, a declarat joi ca este pregatit pentru interviul de la Ministerul.

Interviurile cu cei patru candidati pentru sefia DNA s-au ncheiat. Ministrul Justitiei va anunta concluziile vineri, la ora 12

Tudorel Toader va face vineri, la ora 12:00, anuntul privind concursul pentru functia de procuror-sef al DNA, a confirmat, pentru Mediafax, ministrul Justitiei, dupa ce s-au incheiat interviurile cu cei patru candidati pentru acest post. Cei patru candidati pentru functia de procuror-sef al DNA au sustinut, joi, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )