Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Justitiei anunta joi propunerea pentru postul de procuror-sef al DNA

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei anunta joi propunerea pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa anunte joi, pe site-ul ministerului Justitiei propunerea pentru sefia DNA pe care urmeaza sa o inainteze presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei anunta astazi propunerea pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte astazi propunerea sa pentru postul de procuror-sef al DNA, pentru care au existat sase candidati. Anuntul ar urma sa fie facut la ora 13. 00, transmite News. ro.

Tudorel Toader anunta astazi propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va anunta astazi propunerea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Anuntul va fi facut la ora 13:00 pe www. just. ro, informeaza Agerpres.

UPDATE Toader anunta joi propunerea pentru sefia DNA. Ultimii trei candidati au sustinut azi interviul cu Ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, pe Facebook, ca joi va face propunerea privind noul procuror sef al DNA. Ultimii trei procurori declarati admisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie au sustinut, marti, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acestia sunt procurorul militar Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea - fost procuror general adjunct al Romaniei si Paula-Nicoleta Tanase - procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati.

Tudorel Toader anunta propunerea pentru sefia DNA. Cine o inlocuieste pe Laura Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va anunta joi propunerea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. La orele 13,00, propunerea pentru procuror-sef DNA va fi anuntata pe.

Ministrul Justitiei: Au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi ca au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA, iar joi, la ora 13:00, va fi facuta publica propunerea pentru acest post, transmite News. ro.

Au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA. Joi va fi facuta publica propunerea pentru acest post

Ministrul Justitiei anunta marti ca au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA, iar joi, la ora 13:00, va fi facuta publica propunerea pentru acest post.

Ultimii trei candidati pentru postul de procuror-sef al DNA sustin marti interviurile cu ministrul Justitiei

Interviurile sustinute de candidatii pentru postul de procuror-sef al DNA continua marti la Ministerul Justitiei, unde sunt asteptati ultimii trei procurori declarati admisi. in 6 septembrie, ministrul Tudorel Toader ar urma sa anunte propunerea sa.

Cei sase procurori care si-au depus candidaturile pentru conducerea DNA sustin, luni si marti, interviul cu ministrul Justitiei

Cei sase procurori care si-au depus candidaturile pentru conducerea DNA sustin, luni si marti, interviul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care in 6 septembrie ar urma sa anunte propunerea sa.

Adina Florea - propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

UPDATE - Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Stelian Ion: Ministrul Justitiei dovedeste lipsa de transparenta

Deputatul USR Stelian Ion a declarat joi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a dat dovada de transparenta in ce priveste nominalizarea candidatului la functia de procuror sef al DNA, adaugand ca, personal, considera ca mult mai potrivit pentru aceasta functie ar fi fost Andrei Bodean, arata Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )