Libnet.ro
UNICEF

16:45

Stelian Ion: Ministrul Justitiei dovedeste lipsa de transparenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stelian Ion: Ministrul Justitiei dovedeste lipsa de transparenta

Deputatul USR Stelian Ion a declarat joi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a dat dovada de transparenta in ce priveste nominalizarea candidatului la functia de procuror sef al DNA, adaugand ca, personal, considera ca mult mai potrivit pentru aceasta functie ar fi fost Andrei Bodean, arata Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Stelian Ion (USR): Tatal Adinei Florea, nominalizata la sefia DNA, este consilier judetean PSD

Deputatul USR Stelian Ion a declarat joi ca alegerea procurorului Adina Florea pentru sefia DNA de catre ministrul Justitiei trezeste suspiciuni, deoarece tatal acesteia este consilier judetean al PSD.

UPDATE Stelian Ion (USR): Tatal Adinei Florea, nominalizata la sefia DNA, este consilier judetean PSD / Dumitru Florea: Fiica-mea face ordine acolo n trei luni

Deputatul USR Stelian Ion a declarat joi ca alegerea procurorului Adina Florea pentru sefia DNA de catre ministrul Justitiei trezeste suspiciuni, deoarece tatal acesteia este consilier judetean al PSD. Dumitru Florea, aflat la al saselea mandat de consilier judetean, a declarat pentru Adevarul ca fiica sa va face ordine in institutie in mai putin de trei luni.

Ministrul Justitiei anunta joi propunerea pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa anunte joi, pe site-ul ministerului Justitiei propunerea pentru sefia DNA pe care urmeaza sa o inainteze presedintelui Klaus Iohannis.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se pregateste sa se autonumeasca notar public (Document)

Ministrul Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca notar public. Potrivit Ziare. com, ministrul Justitiei a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici din Romania.

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA, a sustinut jurnalistul Razvan Savaliuc joi, in direct, la Antena 3. Ce sa mai cred despre acest ministru? Dupa mine,.

Cine este Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei ca procuror-sef DNA

Adina Florea este procurorul propus de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, in locul Laurei Codruta Kovesi.

Ministrul Justitiei anunta astazi propunerea pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte astazi propunerea sa pentru postul de procuror-sef al DNA, pentru care au existat sase candidati. Anuntul ar urma sa fie facut la ora 13. 00, transmite News. ro.

Ministrul Justitiei: Au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi ca au fost finalizate interviurile pentru conducerea DNA, iar joi, la ora 13:00, va fi facuta publica propunerea pentru acest post, transmite News. ro.

Ultimii procurori candidati pentru sefia DNA sustin interviurile cu ministrul Justitiei

Ultimii trei procurori declarati admisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie vor sustine, marti, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel.

Cei sase procurori care si-au depus candidaturile pentru conducerea DNA sustin, luni si marti, interviul cu ministrul Justitiei

Cei sase procurori care si-au depus candidaturile pentru conducerea DNA sustin, luni si marti, interviul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care in 6 septembrie ar urma sa anunte propunerea sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )