Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

B1 B1,
Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat extradarea lui Radu Mazare. El va fi gata pentru a fi predat autoritatilor romane incepand de joi, chiar de joi, a mai precizat ministrul, pentru PRO. continuă pe B1

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat marti presei locale ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit toate documentele necesare in acest sens.

Stirile ProTV: Ministrul Justitiei din Madagascar: Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat pentru Stirile ProTV ca extradarea lui Radu Mazare este doar o chestiune de cateva zile, asa ca fostul primar se va intoarce acasa mult mai repede decat si-ar fi dorit.

Presa din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Radu Mazare va fi extradat, el urmand sa fie deferit justitiei din Romania, informeaza publicatia LExpress de Madagascar. Potrivit site-ului lexpress. mg, ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques.

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

Ministrul interimar al Justitiei, informatii despre Radu Mazare: Autoritatile din Madagascar analizeaza si vor lua deciziile pe care le considera oportune

Extradarea lui Radu Mazare depinde acum doar de autoritatile din Madagascar. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca dinspre partea romana s-au indeplinit toate formalitatile.

Radu Mazare va fi predat justitiei romane, anunta Ministerul de Justitie din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi predat justitiei din Romania, a declarat luni, pentru publicatia L 'Express de Madagascar, ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo.

Ministrul Justitiei din Madagascar anunta extradarea lui Mazare in Romania: Aceasta nu ar putea, insa, sa aiba loc decat in 2020 (VIDEO)

Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar a primit unda verde din partea autoritatilor malgase. O spune ministrul Justitiei, Jean-Jacques Randrianasolo, din aceasta tara intr-o declaratie oferita.

Ana Birchall anunta astazi stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, anunta astazi stadiul procedurii de extradare din Madagascar a fostului primar al Constantei Radu Mazare.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor judiciare din Madagascar documentele necesare pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, a anuntat, luni, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchell. Ea a precizat ca dosarul a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3407 seconds )