Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presa din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Antena3 Antena3,
Presa din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Radu Mazare va fi extradat, el urmand sa fie deferit justitiei din Romania, informeaza publicatia LExpress de Madagascar. Potrivit site-ului lexpress. mg, ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat marti presei locale ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit toate documentele necesare in acest sens.

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat extradarea lui Radu Mazare. El va fi gata pentru a fi predat autoritatilor romane incepand de joi, chiar de joi, a mai precizat ministrul, pentru PRO.

Ana Birchall: Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar a fost admisa. Sunt puse in aplicare in regim de urgenta dispozitiile privind aducerea lui sub escorta (VIDEO)

Radu Mazare va fi extradat. Anuntul a fost facut de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ministerul Justitiei a fost informat astazi, la ora 17. 19, de catre Biroul National INTERPOL, ca.

Autoritatile din Madagascar ar fi decis sa-l extradeze pe Radu Mazare. Avocat: La noi nu a ajuns niciun document. Mazare este solicitant de azil politic (VIDEO)

Radu Mazare se afla in fata instantei din Madagascar si va afla, in cursul zilei de marti, daca ramane sau nu in arest. intre timp, ar putea scapa de extradare cu ajutorul Organizatiei Natiunilor.

Radu Mazare va fi adus in tara: anuntul de ultima ora al ministrului interimar al Justitiei

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a precizat ca Radu Mazare urmeaza sa fie adus in tara. Cererea de extradare a fost aprobata de autoritatile din Madagascar. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca a primit informatia oficiala potrivit careia cererea de extradare a lui Radu Mazare a fost acceptata. Asadar, fostul [] .

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa)

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar.

Ministrul Justitiei din Madagascar anunta extradarea lui Mazare in Romania: Aceasta nu ar putea, insa, sa aiba loc decat in 2020 (VIDEO)

Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar a primit unda verde din partea autoritatilor malgase. O spune ministrul Justitiei, Jean-Jacques Randrianasolo, din aceasta tara intr-o declaratie oferita.

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )