Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ofera explicatii legate de propunerea sa pentru sefia DIICOT

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ofera explicatii legate de propunerea sa pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat de ce l-a propus pe Felix Banilala sefia DIICOT, in locul celui care a condus pana acum institutia, Daniel Horodniceanu. Ministrul Justitiei spune ca a. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei: Astazi voi decide si voi trimite CSM propunerea pentru postul de procuror-sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca astazi va lua o decizie si va trimite Consiliului Superior al Magistraturii CSM) propunerea pentru postul de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Oliver-Felix Banila, propunerea pentru conducerea DIICOT

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a lui Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in vederea obtinerii avizului consultativ, potrivit News. ro.

Daniel Horodniceanu, SCHIMBAT de la sefia DIICOT! Propunerea lui Tudorel Toader este Oliver Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus in functia de procuror-sef al DIICOT pe Oliver Felix Banila, in defavoarea actualului sef al Directiei, Daniel Horodniceanu, al carui mandat expira pe 19.

Tudorel Toader explica numirea lui Banila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat, astazi, care au fost motivele pentru care l-a propus pe Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in detrimentul actualului sef al institutiei, Daniel Horodniceanu, spunand ca a analizat activitatea desfasurata de cei doi candidati, dupa care a tras linie si a anuntat propunerea sa, informeaza News. ro.

Tudorel Toader l-a propus pe Felix Banila pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,l-a nominalizatla conducerea DIICOT pe Oficial, mandatul lui Horodniceanu se incheie pe 19 mai. Cei doi candidati au sustinut vineri un interviu in prezenta.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

Ce avere are Tudorel Toader

Potrivit declaratiei de avere pe care si-a facut-o publica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o situatie materiala extrem de buna. Tudorel Toader a obtinut, anul trecut, 327. 000 de lei din pensii.

Tudorel Toader: GRECO nu scrie legea in Romania. Niciodata o recomandare nu poate fi obligatorie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca recomandarile Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) nu sunt obligatorii si ca nu trebuie sa se inteleaga ca GRECO scrie legea din Romania, ci doar arata directiile de evolutie. Niciodata, in limba romana, in buna ei intelegere, o recomandare nu poate fi obligatorie, a afirmat Toader.

Tudorel Toader, achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )