Libnet.ro
UNICEF

07:00

Oliver-Felix Banila, propunerea pentru conducerea DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oliver-Felix Banila, propunerea pentru conducerea DIICOT

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a lui Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in vederea obtinerii avizului consultativ, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Oliver Felix Banila, propus pentru conducerea DIICOT

Ministrul justitiei Tudorel Toader a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a lui Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in vederea obtinerii avizului consultativ, informeaza News. ro.

Tudorel Toader l-a propus pe Felix Banila pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,l-a nominalizatla conducerea DIICOT pe Oficial, mandatul lui Horodniceanu se incheie pe 19 mai. Cei doi candidati au sustinut vineri un interviu in prezenta.

Toader explica de ce l-a ales pe Felix Banila pentru sefia DIICOT:N-au venit dect doi, cel care este nca n functie si cel pe care l-am propus. Alegi din ce ai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, la Constanta, ca pentru sefia DIICOT a ales din ce a avut, iar intre motivele pentru care a decis schimbarea fostului sef, Daniel Horodniceanu, au fost cele legate de dosarele cu termene foarte mari si achitarile suspectilor, transmite Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ofera explicatii legate de propunerea sa pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat de ce l-a propus pe Felix Banilala sefia DIICOT, in locul celui care a condus pana acum institutia, Daniel Horodniceanu. Ministrul Justitiei spune ca a.

Cine este Oliver-Felix Banila, propunere ministrului Justitiei pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni CSM propunerea de numire a lui Felix Banila in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organiza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )