Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Marcel Vela, mesaj de recunostinta pentru militari de Ziua Armatei Romane

B1 B1,
 Ministrul Marcel Vela, mesaj de recunostinta pentru militari de Ziua Armatei Romane

Duminica, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a transmis un mesaj de lausa si recunostinta la adresa militarilor romani, aflati in toata lumea. Ziua Armatei Romanei ma face sa imi. continuă pe B1

Marcel Vela, despre Traian Berbeceanu: Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca Traian Berbeceanu, care a depus, vineri, juramantul in functia de prefect al Capitalei, este omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit. increderea mea in Traian nu mai este un secret pentru nimeni, a transmis Vela.

Marcel Vela: Am incredere ca Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, isi va face datoria la cel mai inalt nivel. Este un patriot dispus la orice sacrificiu in sprijinul si pentru compatriotii sai (VIDEO)

Traian Berbeceanu a depus, vineri, juramantul pentru investitura in functia de prefect al Capitalei. Cu aceasta ocazie, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, l-a descris drept un profesionist, un om.

Instalarea lui Traian Berbeceanu in functie, programata la ora 12.30, in prezenta ministrului Marcel Vela

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat, vineri, ca fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, schimbat din functie cu Traian Berbeceanu in cadrul sedintei de Guvern de joi seara, a fost detasat in cadrul Corpului de inspectori guvernamentali. Instalarea in functie a lui Traian Berbeceanu este programata la ora 12. 30, in prezenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei. Reactia de ultima ora

O scrisoare a fost trimisa Senatului de catre compania aeriana low-cost Blue Air, in care se arata ca, echipa companiei a ramas surprinsa de decizia de a respinge garantia pentru imprumut avizata de Guvern. Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei De asemenea Blue Air avertizeaza ca fara acest ajutor, piata lasata libera de compania .

George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub. A uitat-o complet pe Andreea Balan

George Burcea si Vivana Sposub s-au indragostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma. Oraseni vs. Sateni. Cei doi s-au izolat in aceeasi casa dupa ce au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub Astfel, cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc face ravagii pe retelele de socializare. Se pare .

Ludovic Orban, mesaj pentru militari cu ocazia Zilei Armatei Romane

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban a transmis un mesaj de multumire adresat militarilor romani, cu ocazia Zilei Armatei Romane.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Ludovic Orban: Sa ramana scris! Premierul va fi de la PSD

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta din urma a declarat, astazi, ca premierul va fi desemnat de partidul care castiga alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )