Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marcel Vela, despre Traian Berbeceanu: Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit

Adevărul Adevărul,
Marcel Vela, despre Traian Berbeceanu: Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca Traian Berbeceanu, care a depus, vineri, juramantul in functia de prefect al Capitalei, este omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit. increderea mea in Traian nu mai este un secret pentru nimeni, a transmis Vela. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Marcel Vela: Am incredere ca Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, isi va face datoria la cel mai inalt nivel. Este un patriot dispus la orice sacrificiu in sprijinul si pentru compatriotii sai (VIDEO)

Traian Berbeceanu a depus, vineri, juramantul pentru investitura in functia de prefect al Capitalei. Cu aceasta ocazie, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, l-a descris drept un profesionist, un om.

Instalarea lui Traian Berbeceanu in functie, programata la ora 12.30, in prezenta ministrului Marcel Vela

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat, vineri, ca fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, schimbat din functie cu Traian Berbeceanu in cadrul sedintei de Guvern de joi seara, a fost detasat in cadrul Corpului de inspectori guvernamentali. Instalarea in functie a lui Traian Berbeceanu este programata la ora 12. 30, in prezenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, in carti pentru postul de prefect al Capitalei Primul pas a fost facut

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu cu Traian Berbeceanu, numire care poate fi facuta prin hotarare de guvern.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. La scurt timp, Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )