Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Mediului, Costel Alexe: Iasiul a avut de pierdut in ultimii 30 de ani de lupte politice

B1 B1,
Ministrul Mediului, Costel Alexe: Iasiul a avut de pierdut in ultimii 30 de ani de lupte politice

Costel Alexe, ministrul Mediului sicandidatul PNLpentru presedintia Consiliului Judetean Iasi, a declaratduminica, in timpul unei dezbaterica judetul Iasi a pierdut in ultimii 30 de. continuă pe B1

Ministrul Mediului, Costel Alexe: Iasiul a avut de pierdut in ultimii 30 de ani de lupte politice

Costel Alexe, ministrul Mediului sicandidatul PNLpentru presedintia Consiliului Judetean Iasi, a declaratduminica, in timpul unei dezbaterica judetul Iasi a pierdut in ultimii 30 de.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, dupa ce a fost acuzat de plagiat: E un atac marsav la institutia in care am urmat cursurile scolii doctorale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a avut, joi, o prima reactie dupa ce a fost acuzat de jurnalistii din Iasi ca a plagiat in lucrarea de doctorat. Acesta a preciat ca este vorba despre un atac la adresa.

PSD ii cere lui Orban sa-l dea afara pe ministrul Mediului: Costel Alexe trebuie demis imediat

PSD ii cere public premierului Ludovic Orban sa il demita pe ministrul Mediului, Costel Alexe, suspectat ca si-a plagiat in teza de doctorat.

Ministrul Mediului, acuzat ca a plagiat in lucrarea de doctorat. Costel Alexe: Nu e plagiat, e campanie

Ministrul Mediului, Costel Alexe, si-a plagiat lucrarea de doctorat, mai multe pagini din teza fiind copiate dintr-un studiu si o carte care nu apar mentionate nici in notele de subsol, nici in bibliografie, potrivit reporteris. ro.

Costel Alexe, ministrul Mediului, despre proiectul de reabilitare al plajelor: Va fi extinsa in larg cu pana la 100 de metri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat in cursul zilei de joi ca plajele de pe litoralul romanesc vor fi extinse cu pana la 100 de metri, suprafata acestora urmand sa creasca cu 200 de hectare. Valoare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )