Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului: Deseurile din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului: Deseurile din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuri cum sunt cele din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Toate acestea se intampla pentru ca in Marea Britanie eliminarea unei tone de deseuri ajunge sa coste 400 de lire, iar in Romania 30-40 de euro, a spus el. continuă pe Hotnews

Ministrul Mediului: POLUAREA masiva din Bucuresti, consecinta arderilor ILEGALE ale gunoaielor aduse din Marea Britanie

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuridin Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Aceasta este si explicatiapentru poluarea masiva de.

Autoritatile romane, pe urma gunoaielor venite din Marea Britanie. inca 9 containere cu deseuri au fost descoperite

Alte 9 containere cu deseuri au fost descoperite de autoritatile romane. 7 dintre acestea se afla intr-un depozit din Chitila, iar 2 in Portul Constanta.

Ministrul Mediului a cerut demisia conducerii APM Bucuresti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a solicitat, luni, demisia conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Bucuresti, afirmand, in contextul poluarii masive inregistrate in noaptea de 1 spre 2 martie in Capitala, ca nu este firesc ca cei din conducerea ministerului, cand avem astfel de depasiri, sa afle de pe Facebook.

Ministrul Mediului a prezentat cauzele poluarii mari din Capitala

Retelele de socializare au fost luate cu asalt, ieri, de informatii legate de gradul ridicat de poluare inregis and 172;trat in Bucuresti in ultimele ore. Ministrul Mediului, Costel Alexe a explicat ca gradul de poluare inregistrat in noaptea de duminica spre luni in Bucuresti a fost determinat de un incendiu la Gara de Nord, de arderi de vegetatie si de cauciucuri, dar si de faptul ca viteza vantului a fost redusa.

Ministrul Mediului: Au fost depasiri la PM 10 si la oxizii de azot si pentru alte localitati din sudul Romaniei, nu doar pentru Bucuresti (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in noaptea de duminica spre luni au fost inregistrate depasiri ale nivelului de.

Care este cauza poluarii record din Bucuresti. Ministrul Mediului da vina pe curatenia de primavara, dar are si suspiciuni de activitati industriale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni ca poluarea record de azi noapte din Bucuresti are intre cauze un incendiu de vegetatie pe o suprafata de 5. 000 de metri la Crevedia, un incendiu la Gara de nord, dar si faptul ca oamenii au ars cauciucuri, in gospodariile din jurul Capitalei.

Piste de biciclete, doar pe hartie. Oamenii din Targu Mures sunt revoltati

Lipsa pistelor de biciclete din Targu Mures i-a revoltat pe cetatenii din municipiu. Acestia sunt nemultumiti ca autoritatile fac promisiuni pe care nu le pot onora. Iar ultima promisiune neindeplinita a autoritatilor a fost aceea ca vor crea nu mai putin de 21 de piste de biciclete.

Ministrul Mediului a solicitat demiterea conducerii APM Bucuresti. Costel Alexe: Nu e normal sa aflu de pe Facebook despre nivelul record al poluarii din Capitala (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat demiterea conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, precum si a directorilor de acolo, in conditiile in care conducerea ministerului.

El este noul iubit al Ioanei Ginghina. Cum arata barbatul misterios din viata actritei Sunt fericita, sunt OK, sunt indragostita! (FOTO)

Ioana Ginghina a iesit la plimbare alaturi de noul iubit. Celebra actrita si misteriosul barbat din viata ei imparte aceleasi pasiuni, iar ei i se poate citi fericirea pe chip. Celebra actrita a fost.

Fabrica Samsung din Gumi, unde sunt produse Galaxy S-20 si Galaxy Z Filip, inchisa pentru a doua oara din cauza coronavirusului

Samsung Electronic a inchis temporar fabrica de smartphone-uri din Gumi, provincia Gyeongsang de Nord. Este pentru a doua oara cand gigantul sud-coreean ia aceasta decizie de la izbucnirea epidemiei de coronavirus,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )