Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului a prezentat cauzele poluarii mari din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Mediului a prezentat cauzele poluarii mari din Capitala

Retelele de socializare au fost luate cu asalt, ieri, de informatii legate de gradul ridicat de poluare inregis and 172;trat in Bucuresti in ultimele ore. Ministrul Mediului, Costel Alexe a explicat ca gradul de poluare inregistrat in noaptea de duminica spre luni in Bucuresti a fost determinat de un incendiu la Gara de Nord, de arderi de vegetatie si de cauciucuri, dar si de faptul ca viteza vantului a fost redusa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Mediului a cerut demisia conducerii APM Bucuresti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a solicitat, luni, demisia conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Bucuresti, afirmand, in contextul poluarii masive inregistrate in noaptea de 1 spre 2 martie in Capitala, ca nu este firesc ca cei din conducerea ministerului, cand avem astfel de depasiri, sa afle de pe Facebook.

Care este cauza poluarii record din Bucuresti. Ministrul Mediului da vina pe curatenia de primavara, dar are si suspiciuni de activitati industriale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni ca poluarea record de azi noapte din Bucuresti are intre cauze un incendiu de vegetatie pe o suprafata de 5. 000 de metri la Crevedia, un incendiu la Gara de nord, dar si faptul ca oamenii au ars cauciucuri, in gospodariile din jurul Capitalei.

Ministrul Mediului: POLUAREA masiva din Bucuresti, consecinta arderilor ILEGALE ale gunoaielor aduse din Marea Britanie

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuridin Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Aceasta este si explicatiapentru poluarea masiva de.

Ministrul Mediului: Deseurile din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuri cum sunt cele din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Toate acestea se intampla pentru ca in Marea Britanie eliminarea unei tone de deseuri ajunge sa coste 400 de lire, iar in Romania 30-40 de euro, a spus el.

Ministrul Mediului: Au fost depasiri la PM 10 si la oxizii de azot si pentru alte localitati din sudul Romaniei, nu doar pentru Bucuresti (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in noaptea de duminica spre luni au fost inregistrate depasiri ale nivelului de.

Conducerea Agentiei Nationale de Protectia Mediului, demisa dupa poluarea excesiva din Bucuresti. Anuntul facut de ministrul Mediului

Conducerea Agentiei Nationale de Protectia Mediului a fost demisa, a anuntat ministrul Mediului. Decizia vine dupa ce, in Bucuresti si Ilfov s-a inregistrat un nivel record de poluare la noaptea trecuta si in aceasta dimineata.

Copac doborat cu toporul de un grup de adolescenti, in Parcul IOR din Capitala. Imagini scandaloase!

Mai multi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce taie cu toporul un copac din parcul IOR din Capitala.

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii .

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara.

Ministrul Mediului a solicitat demiterea conducerii APM Bucuresti. Costel Alexe: Nu e normal sa aflu de pe Facebook despre nivelul record al poluarii din Capitala (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat demiterea conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, precum si a directorilor de acolo, in conditiile in care conducerea ministerului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )